Balenciaga-konkurrence

Weekend hilsnen fra Kina og 3 vindere

20140110-151035.jpgMens I læser dette indlæg er jeg oppe i skyerne, hvor jeg serverer lækre retter for business gæsterne, på vej til Kina. Kasper nåede lige hjem, give mig et kys, og så var det min tur til at tage i lufthavnen. Når jeg kommer hjem igen, er det næsten to uger siden vi har set hinanden sidst, så det glæder jeg mig rigtigt meget til. Jeg har lagt champagne på køl, og så må det vist være på sin plads, at vi holder en date night. Jeg håber I får en dejlig weekend, og jeg vil starte med at gøre den endnu bedre for tre af jer. Stort tillykke til :

HomePage_PackshotVisual_28Days_SE_370x323

BenedicteElsebeth Olsen, Merete. 

Jeg håber I bliver vilde med serien. Vil I sende mig jeres adresser på frkvilstrup@hotmail.com inden onsdag.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Balenciaga-konkurrence