Smag er smuk

Vind hvad du vil- Konkurrence

036

Jeg er lige blevet opmærksom på en super sej konkurrence, hvor man kan vinde 100.000 DKK med Libresse. Pengene kan man bruge til lige det man vil, kun fantasien sætter grænser. Hvis det var mig der vandt ville jeg skynde mig på nettet, bestille 1. klasse biletter til Afrika med mine to drenge (jeg ved godt, at mange syntes det er spild af penge, men det er altså mine 100.000, og jeg vil ikke gå ned på rejseformen;). Så skulle vi ned og se dyr helt tæt på. En af vores venner har sin egen farm og jeg vil så gerne ned og besøge ham.

mikkelTænk at kunne vise Konrad de store løver helt tæt på, ikke som de andre børn oplever dem i Zoo men som Mikkel kan vise os dem.  Det ville være en ferie, vi altid kunne huske, og måske der også blev råd til en lille sej elbil, Konrad kunne have glæde af længe, og give den gas på vejen med, mens han fortalte om den vildeste sommer. Du kan læse alt om konkurrencen her. 034For at få fat i de 100.000 kr skal du fange en Libresse pakker med points på. Konkurrencen starter den 17 februar 2014, og hvis du har en pakke Libresse med konkurrenceetiket, skal du bare taste koden ind, efter den dato. Der vil være nogle VIP butikker, hvor der er dobbelt up på pakkerne, se meget mere om hvor butikkerne er her. 035 Held og lykke og send lige en flaske champagne denne vej, hvis I vinder;)

Indlæget er lavet i samarbejde med Libresse og Bloggers Delight

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smag er smuk