Det bliver en hård dag

Nu med dræn

20140204-145651.jpg
Det gik over al forventning, Konrad var så dygtig og tapper. Jeg græd fra vi kom ind til ørelægen til vi gik, det var så pinligt og de andre mødre måtte trøste mig. Jeg er bare slet ikke bygget til at høre børn græde, og slet ikke mit eget. Det var så hårdt at se lægen give ham masken på, men 5 vejrtrækningen så var han væk. Vi gik ud og så fik vi lov at komme ind til ham igen. Han var helt væk, og der var så hårdt at se ham sådan. To andre børn nåede at få dræn og vågne, før Konrad måtte vækkes, han sov så dejligt og var slet ikke ked af det, som de andre børn da han vågnede. Han klarede det så flot og vi er bare så stolte som forældre. Det har været noget jeg har frygtet, som i ved, men nu er jeg bare så glad for det er overstået. Konrad er så glad og vores veninde var forbi med en sund raw kage, hun ved jeg elsker. Konrad fik lov at smage og nu løber han rundt og siger kage kage kage❤️

20140204-150625.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det bliver en hård dag