Lykken er...

Balenciaga-konkurrence

smagsvariant Rasberry LemongrassSå kom konkurrencen som jeg tror alle piger drømmer om at vinde. Holly Golightly og Läkerol afholder den vildeste konkurrence på deres Facebook side. Man kan vinde den smukke taske fra Balenciaga, der passer perfekt i farven til Läkerols smagsvariant Rasberry Lemongrass. Se alt om konkurrencen på Facebook her. Jeg er helt vild med denne konkurrence, det er da for sejt at man kan vinde en så sej taske ved at like pastillerne. Jeg ved godt hvad jeg skal få dagen til at gå med, og hvis nogle af jer vinder, låner jeg gerne tasken en dag eller to. Held og lykke

Indlæget er lavet i samarbejde med Läkerol

20140218-115859.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lykken er...