En uge i børnemodens tegn

Morgenmad med Oriflame

001

Jeg har slet ikke fået fortalt jer, om et event jeg var til for et par måneder siden. Jeg ville være sikker på at produkterne var gode inden jeg ville fortælle om dem. Kan I huske mærket Oriflame? Jeg husker det bedst fra bestillings kataloget fra 90erne hvor man kunne få tilsendt øjenskygger i alle regnbuens farver. Jeg sad altid med hæftet og plagede min mor, jeg fik desværre aldrig øjenskyggen, men har nu stiftet bekendtskab med mærket igen. Man kan stadig ikke købe Oriflames produkter i butikkerne, men kun på nettet lige her. En gang om ugen sætter de nogle af deres produkter ned med halv pris, og så kan man altså virkelig lave nogle gode kup, så hold øje med de produkter du godt kan lide.

006Tilbage til eventet, jeg var inviteret til en hyggelig morgenmad for at høre om nogle nye cremer, Oriflame bruger omkring 7 år på at udvikle deres cremer – og så snart én creme er lanceret så starter de på videreudvikling til relancering. De cremer vi hørte om indeholdte Ecollagen, og skulle allerede være meget populære i resten af verden. Læs mere om Ecollagen her. Cremen skulle udglatte rynker mens du sover. Ecollagen natcreme indeholder ekstrakt fra plante stamceller, som indefra udglatter rynker og mindsker fremkomsten af nye rynker. Det lyder jo helt fantastisk og jeg har nu testen den i en måned. Jeg er desværre ikke blevet 20 år igen, men jeg er ret vild med serien. Jeg bruger denne serum før natcremen, og syntes faktisk min hud ser friskere ud, end den burde efter denne måned hvor jeg pga. mange natflyninger mangler mere end en uges søvn.

004 003

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En uge i børnemodens tegn