Morgenmad med Oriflame

Min hemmelige Glamour historie

Kan I huske serien Glamour? Den har kørt på Dansk tv i 25 år, og de fleste af os, har nok set et par afsnit og andre har måske set alle afsnittene. DSC_0137

Jeg kan huske da jeg for over 10 år siden skulle have fjernet mine mandler, og derfor var indlagt til daytime tv, og der blev jeg bidt af serien. En af de unge piger i serien var blevet gravid, og hun var kommet til at være hendes kæreste utro. Ham hun var utro med var mørk, og hendes kæreste hvid. Meget spændende!!! Man måtte vente, jeg ved ikke hvor mange afsnit før, man fandt ud af hvem faren var. Det endte også med at jeg måtte følge med efter skole længe efter jeg var blevet frisk igen.

DSC_0138

Det underlige med serien er at jeg ikke turde fortælle andre at jeg sad og fulgte med efter skole, indtil en dag hvor emnet Glamour kom op, og jeg fandt ud af jeg ikke var den eneste der var bidt af dramaet om babyen. Har I også fuldt med, og gør I det stadig?

Til dags dato er der produceret 6743 afsnit af serien, og intet ser ud til at kunne stoppe den legendariske serie. Den 3. Februar starter den Glamour op på TNT igen. Måske man skulle følge lidt med igen…

Sponsoreret indlæg med min egen historie lavet i samarbejde med Glamour

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morgenmad med Oriflame