Vinderen af Allevo er

Det var hårdt at blive mor

Jeg gør meget ud af at det skal være hyggeligt, og positivt at kigge forbi min blog. Jeg er så glad for alle jeres kommentarer, om at I altid bliver i godt humør, af at læse et par indlæg. Det er sådan det skal være at læse frkvilstrup.dk. Jeg vælger altid at fokusere på det positive, og vælger sjældent at dele det negative med jer. Men men men det har ikke altid været lige nemt at blive mor, så for en uges tid siden lavede jeg et meget personligt gæsteindlæg hos smukke gravide Emilie, hvor jeg skrev om de bitre erfaringer, jeg har fået som mor, så hvis du kan holde ud af jeg er lidt negativ, og fortæller om alt det hårde, kan du finde mit gæsteindlæg her. Hvis du ikke er i humør til sur ammesnak, så bare bliv her på siden, jeg lover at jeg altid vil se på det skønne i livet her. Rigtig god dag til jer fra lufthavnen på vej til USA:)

018

7 kommentarer

 • Jeg synes du gør det super godt.. God tur til USA:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Jeg elsker at din blog er så hyggelig og positiv, men jeg elsker også at du tør være ærlig. At din hverdag ikke altid kun er fyldt med kæreste middage, fantastiske rejser, hyggerstunder med din søn, smukke blomster, champagne, sund mad og motion – men at du faktisk også kan have nogle dage hvor alting ikke er så lyserødt 🙂 Beundre din ærlighed ligeså meget som dit positive sind – for det smitter!
  – S

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Kære Mette.

  Jeg læste godt dit indlæg ovre hos Emilie, og jeg tænkte, at det var rigtig, rigtig interessant at høre den side af din historie. Stor respekt for at have lagt en positiv linje for din blog – og følge den! – men det var ærligt talt virkelig rart at mærke ‘lidt mere af dig’ i det indlæg. Tak for at dele lidt flere sider af dig og dit liv. Det gør helheden lidt mere spændende. (OG får lige mig til at tænke ‘PYH, så er det ikke kun mig, der synes, at det var hjernedødt hårdt at få et barn!)

  🙂
  Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg synes bestemt ikke du er negativ, men meget ærlig – respekt og tak for det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg synes det er et helt vildt godt indlæg. Og du må med glæde skrive mere om det sure, for det fjerner langt fra dit positive sind som jeg synes skinner igennem alt hvad du udgiver.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joy

  Hej Mette.
  Jeg er fast læser af din blog men kommentere alt for sjældent. Dog synes jeg at du fortjener et stort TAK for dit ærlige og gode indlæg om at det er hårdt at blive mor. Jeg er lige blevet mor (min datter er 10 uger) og kan godt blive lidt slået ud af alle de mødre hvor alt bare er skønt og de har tid til fitness, bagning og cafeture.
  Jeg er først nu begyndt at bevæge mig udenfor en dør. Det har været super hårdt, men dermed ikke sagt at jeg ikke elsker min datter overalt på jorden. Jeg synes det er så fedt når du åbner op for de knap så positive sider af livet. Selvom du gør det

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • joy

   …min kommentar blev lige klippet.
   Vil bare sige at selvom du er ærlig omkring de hårde perioder, så tænker jeg ikke at du er negativ eller brokker dig.
   Du fortæller bare hvordan det har været og det er der mange der kan nikke genkendende til.
   Nå det var en længere smøre, men ihvertfald super godt indlæg:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen af Allevo er