Min hemmelige Glamour historie

CIFF Kids- pressedag

CIFF 067

Emilie, der lige er blevet mor, og jeg har i dag været til børnemodedag i Bella centeret. Jeg tager virkelig hatten af for hende, Saxo hendes lille dreng på bare tre uger, kom i barnevognen, og så skulle vi til modeuge. Jeg kan ikke huske jeg selv var så modig, men Emilie er simpelthen den mest fantastiske og overskudsagtige mor, hun tager det bare i stiv arm, hun skriver den dejligste blog det kan findes lige her. Vi hyggede os, men desværre var der ikke plads på første række til en barnevogn, så Emilie og Saxo, kunne slet ikke se. Heldigvis tog jeg en masse billeder af de skønne unger, og det lækre tøj, som jeg selvfølgelig viser her på bloggen de næste par dage.

CIFF 073 CIFF 074 CIFF 075 CIFF 076 CIFF 077 CIFF 078

1 kommentar

  • I’m gone to tell my little brother, that he should also visit this
    web site on regular basis to take updated from
    newest news update.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min hemmelige Glamour historie