En julehilsen og en vinder

Drengen med Angora

353354355Da vi i dag kom hjem fra flere dage på Fyn, mødte vi et meget koldt hus. Jeg frøs så meget, og da Konrad har været syg det meste af julen, ville jeg ikke have han skulle fryse. Så mens Kasper tændte op i huset, tog vi et langt varmt bad, og så gav jeg Konrad det varmeste tøj på. Jeg har fundet noget lækkert Angora tøj her, det er super blødt (og jeg mener virkelig super ekstremt blødt). Jeg er helt vild med det og jeg vidste at det ville kunne holde ham varm indtil huset fandt tilbage til en normal temperatur. Jeg tror vi kommer til at bruge det rigtig meget til vinter, da jeg ment kan give ham tøjet på under en skjorte eller andet der ikke er varmt nok om vinteren, og som han måske er vokset ud af inden sommeren igen kommer. Så får jeg udnyttet alt hans fine tøj optimalt.

351

Konrad leger lige model:) Toppen findes her og bukserne her

357Jeg har taget dette billede helt tæt på, så man kan se kvaliteten, lækkert ik?

4 kommentarer

 • n

  Angora… Er det ikke de kaniner der bliver flået levende for at de kan give pels mere end en gang?
  http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article2155861.ece
  Nej… ikke så lækkert!..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Tak for din kommentar. Jeg har slet ikke lyst til at se klippet. Jeg kan slet ikke klare at man gør dyr ondt. Jeg vil selvfølgelig heller ikke støtte det, så jeg kontaktede firmaet for at få en kommentar, her er hvad de svarede,

   Vi vil altid møde spørgsmål som dette og tager det ret alvorligt.

   Det der er vigtigt at understrege, som det også fremgår af info på vores
   hjemmeside, at produktion er iht. Royal Angora´s grønne politik.
   http://www.royal-angora.dk/greenpolicy/ eller
   http://www.royal-angora.com/t/aboutus

   Kaninerne klippes skånsomt hver 3 måned, altså 4 gange om året.

   I den artikel der refereres til er det vigtigt at bemærke Bent Schou
   Jensens kommentar omkring klipning

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • n

  …og som jeg kan se på hjemmesiden får de også uld fra kina…
  Aldrig i mit liv om jeg ville købe sådan noget. Det er dyreplageri!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elin

  Angora 🙁 hemskt..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En julehilsen og en vinder