Konkurrence LEGO

I dag i julens tegn

20131203-154858.jpg
Jeg landede fra Kina i går kl 1820 og tog en taxa fra Hellerup så jeg kunne nå hjem og kysse Konrad. Han var så glad og dejlig, og han havde nydt dagene med sin far. Jeg nåede kun lige at komme hjem, læse historie og lægge ham til at sove. Så her til morgen da jeg skulle trille ham i vuggestue, kunne jeg slet ikke klare tanken om at være væk fra ham igen. Så Konrad og jeg besluttede at holde en fridag i julens tegn. Efter ham havde sovet sin lur, tog vi til Lyngby, hvor jeg selv kan huske de fine nisser, fra jeg var barn. Da vi kom ind til udstillingen skiftede Konrad mellem at grine, le, hoppe, pege og klappe. Han var helt vild og jeg kan hilse og fortælle at INTET slår at se glæden i sit barns øje når de ser nisser første gang. Åh jeg er ved at revne at glæde over hans store smil… Det er virkelig lykke…

20131203-155546.jpg
Vi sluttede dage en med en æbleskive og så kunne dagen næsten ikke blive bedre. Er i også kommet i julestemning?

5 kommentarer

 • Hyggelig dag I har haft jer der.. Og ja julestemningen har ramt mig også:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejlige jer!! I er savnet :*

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Du er også savnet. Ringer til dig i morgen så må vi lige lave en juledate:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det bare fantastisk hyggeligt ud! Og hvor er det vigtigt at lytte til både sig selv og sin familie – en fridag er helt ok ind gang i mellem 😀

  Hav en dejlig december!
  Hilsen Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence LEGO