I dag i julens tegn

Årets første julefrokost

008Snapsefirmaet O.P Andersen havde inviteret mig til en lækker julefrokost på Aamanns på Østerbro. Vi var kun piger, og vi skulle lære lidt om hvad en snaps kan gøre for en julefrokost. Ingen af os var som udgangspunkt særligt vilde med snaps. Til frokosten fik vi 8 lækre retter, og vi skulle først tage en bid af maden, så skulle vi tage lidt af snapsen og så tage en bid igen. Det gjorde at smagen på maden blev helt anderledes, og faktisk kan jeg godt se hvorfor man skal have en lille snaps til julefrokosten.

010015014Aamanns kyllingesalat var den bedste jeg nogensinde har fået, den var lavet med store stykker kogt kylling, rugbrøds stykker og store stykker ristet hasselnødder. Den vil jeg helt sikkert prøve at efterligne selv.

017021Til dessert fik vi en skøn is, det var lige mig, da jeg ikke er så meget til risalamande. Vi fik lidt snaps med hjem, og jeg har prøvet at lave min egen udgave som vi skal have til julefrokost en af juledagen. Der kommer selvfølgelig en opskrift og billeder.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I dag i julens tegn