Fredag aften

Lørdags hygge

026 023 024Vi hygger os rigtigt i dag, Konrad får lov at se lidt i sin baby bog. Han elsker den bog mere end noget andet og vi kan få lang tid til at gå med den. Han elske billederne af hans familie, og nyde at høre alle historierne om ham. Jeg skal flyve i aften og skal en tur til Kina, i know det lyder helt vildt, og jeg glæder mig så meget til at komme tilbage, til det job jeg har savnet i 2 år! Faktisk var min sidste langtur den 1 december 2011, og var også en tur til Kina. Jeg fandt ud af jeg var gravid, og da jeg havde været dårlig på de sidste 3 ture, blev det min sidste lang tur i to år. I aften skal jeg tilbage, og kan slet ikke vente. Jeg håber I nyder lørdagen og weekenden.

7 kommentarer

 • Annika

  Det lyder SÅ vildt for os, der ikke hører til “flyve-verdenen” 🙂 Hvor længe er du væk på sådan en tur? Kram Annika

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Det er også ret vildt når man tænker over det. Jeg flyver i aften kl 21 og så flyver vi hele natten næsten 11 timer. Når vi så ankommer til peking skal vi hvile lidt inden vi kan tage hjem igen. Så jeg når at hygge mig inden vi skal flyve hele natten igen. Vi lander igen mandag aften og så er man også træt, men jeg syntes selv jeg har verdens bedste job:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser rigtig hyggeligt ud:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • H

  Du skal vel ikke flyve til New York sammen med mig den 22. december :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Det kunne ellers have været hyggeligt, men har fri over julen i år:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Det lyder virkelig spændende.. Synes det er flot du kan overskue det med familie også:)

  Tænkte om du måske kunne anbefale en bog omkring det, at have flyskræk:(

  Skal på skøn jule og nytårs ferie og ligger allerede nu vågen af skræk for den remulade tube jeg skal op i.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Åh stakkels dig, nej kender desværre ikke en bog, men jeg ved at man kan komme på et kursus i lufthavnen, måske du kunne undersøge det?

   Jeg kunne heller ikke klare mit job uden en mand der klarede det hele mens jeg var på job.

   Glædelig jul tl dig, jeg håber du får en skøn ferie:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredag aften