Mit yndlings ordsprog

Fredag aften

Kender i det, man orker bare ikke noget fredag aften efter en lang uge? Sådan havde jeg det virkelig i dag, og tror også min kæreste er ret træt når han engang kommer hjem. Jeg var tæt ved at aflyse vores middags aftale, jeg orkede bare ikke lave mad. Men nu hvor det hele er klaret, bordet er dækket, der er tændt lys over alt og Konrad danser til julemusik, begynder jeg at glæde mig til at få gæster. Jeg håber også i får en dejlig fredag.

20131129-163443.jpg

20131129-163501.jpg

20131129-163519.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit yndlings ordsprog