Datenight...

Den vildeste af dem alle

Jeg ved ikke om I kan huske at jeg for et stykke tid siden skrev om min yndlings tandpasta. Jeg elsker den stadig og skifter engang i mellem for at se om den stadig er den bedste og det er den stadig!!! Men dette indlæg handler ikke om tandpasta, men om glæden ved at få sin første elektriske tandbørste.

Oral-B Black 7000 Electric Toothbrush with SmartGuide

Nu har jeg sammen med tandpastaen prøvet en ny lækker tandbørste i 3 måneder. Jeg syntes det var mange penge at betale for en tandbørste, når man jo kan få en i Netto for ti kroner. Det er også en af grundene til at jeg skulle vente så længe før jeg fik min første elektriske tandbørste. Nu har jeg den, og kan slet ikke forstille mig at børste tænder med en af dem til ti kroner igen. Mine tænder er så glatte og rene og jeg føler altid jeg lige har været til tandlægen. Så til dem af jer der ikke ved hvad i skal ønske jer til jul, kan jeg klart anbefale denne.

Den er super smart og fortæller mig om jeg børster for hårdt og hvornår jeg er færdig, og så forelskede jeg mig også i at der stod at den fjernede 100% mere plak end en normal tandbørste, og selvfølgelig at den var så pæn og sort. Så jeg er sikker på min tandlæge siger nul huller, næste gang jeg skal tjekkes.

20131108-134850.jpg

Bruger I andre også en eltandbørste, og er jeg bare den sidste i Danmark, der skulle have glæden?

4 kommentarer

 • Elektriske tandbørster er det bedste:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej Mette

  Jeg har altid, lige fra jeg kan huske, brugt elektrisk tandbørste. Mine forældre tvang mig til at bruge den og der var ikke noget jeg hadede mere! Alle mine venner brugte jo, en “almindelig” tandbørste, så jeg følte mig altid så mærkelig i forhold til tandbørstning. Så da jeg blev ældre og selv kunne få lov at bestemme, begyndte jeg med det samme at bruge “almindelig” tandbørster. Nu da jeg er blevet endnu ældre (jeg er kun 19 år), og har fået bøjle på – savner jeg bare den elektriske tandbørste!! Jeg har så meget metal i munden (herunder implantat) at jeg ikke lige føler for en elektrisk tandbørste, da jeg er lidt blidere.. Man føler virkelig ens tænder, bliver meget renere. Min mor f.eks. er ved at gå i panik, hvis hun har glemt sin elektriske tandbørste, så jeg tror virkelig at den gør en forskel. Og 7-9-13 jeg har ALDRIG haft et eneste hul og det tror jeg hænger sammen med den elektriske tandbørste … Så lige min lille historie og 100% en opfordring til at købe sådan en 🙂 jeg glæder mig i hvert fald, til at kunne bruge min igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Tak for din kommentar, stakkels dig altså. Jeg håber ikke der går alt for længe før bøjlen skal af.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Jeg har faktisk altid tænk, at hvor doven kan man dog blive, at man bliver nød til at have en Tandbørste der er elektrisk, men jeg er så blevet klogere med tiden, de giver super rene tænder i forhold til den manuelle børste.
  Vil så lige sige at det med prisen på børstehovederne, niver en lidt i sjælen, når de skal være så dyre 🙁
  Men jeg har så prøvet de billige børstehoveder, som jeg har købt på http://GoBuyit.dk/personlig-pleje-15 og de virker altså lige så godt, mere hvis der er andre end mig, hvor pengene ikke hænger på træerne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Datenight...