Billigt uld til de små

Datenight…

002 003I lørdags havde Kasper og jeg babyfri, og vi nød tiden med at lave en af vores yndlingsretter Risotto. Vi lavede den med hjemmelavet kyllinge fond, Italienske pølser en hel parmasan, fordi man aldrig kan få for meget ost. Vi drak selvfølgelig en god flaske bobler til. Det var bare så dejligt at have lidt tid med min kæreste, vi nød tiden og hinanden fuldt ud, og jeg ser altid frem mod datenight. Det er så hårdt at finde tiden i vores travle program, og vi savner jo Konrad når han ikke er, men tiden sammen er bare så godt givet ud. Efter en aften og nat med fuld søvn, er man opladet og er fuld med overskud igen. Håber også jer med børn, laver den slags kæreste tid med jeres mænd:)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billigt uld til de små