Rigtig god weekend

Min historie – Alt For Damerne

 

forside alt for damerneSom nogle af jer kan huske lavede jeg for snart et år siden et interview med Alt for Damerne, og i denne uge kom det endelig ud. Det var så sjovt at se det, og jeg vil være så stolt hvis jeg kan inspirere andre til at komme i gang med et vægttab. Hvis I vil læse hele mit interview, kan det findes lige her

Sådan tabte Mette sig 21 kilo

Husk at der er en masse før og efter billeder, og en masse sunde opskrifter, så der kan altid findes en masse inspiration til vægttab her på bloggen.

 

9 kommentarer

 • Sådan! Det er også vildt godt gået:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LS

  Gud hvor er det sejt gjort- INSPIRERENDE 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Tak for inspiration-:).. Kan du hjælpe mig med opskriften på lakrids mousse. BH Bettina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hvor er du smuk, Mette! Da du tabte dig efter din graviditet, var det også bare ved at spise efter DDVs principper? Og hvad gjorde du, når du blev inviteret ud? Spiste det sundestes, der var? Vil også gerne sige tak for en dejlig og inspirerende blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Mange mange tak for de søde ord:)
   Jeg har aldrig troet på at man skulle gå glip af noget og hvis jeg blev inviteret ud, valgte jeg det sundeste og undgik brød den dag, og “sparede” sammen til om aftenen. Håber det giver mening.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgit

  Det er et rigtig godt indlæg om dit vægttab.
  Håber jeg kan holde inspirationen ved at tænke på dig 😉
  Tak for du vil dele det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Tusinde tak, hvor er det bare fantastisk. Skriv endelig hvis du har brug for lidt tips i forløbet:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rigtig god weekend