Den første julestemning

Det bedste ved mit job…

Det er altså ikke altid man elsker sit job, selvom man har det bedste job, så kan der være hårde mandage… Men som altid er jeg fan af at se på det positive. Jeg syntes det kunne være så sjovt at høre hvad det bedste ved jeres job er, for alle slags job, har jo nogle fordele.

Det bedste ved mit arbejde er at jeg ALTID kommer op og ser solen, ligemeget hvor koldt, kedeligt, surt og hårdt det er. Vi flyver altid op over det kedelige vejr og får lov at være i solen. Det er så fantastisk. Tænk over det næste gang du skal flyve, men ser altid solen.

20131027-121105.jpg
Hvad er det bedste ved jeres arbejde?

20131027-121156.jpg

1 kommentar

  • Michelle

    Jege r selvatændig med egen butik, så friheden til at tilrettelægge min dag:)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den første julestemning