Et lækkert hjemmebagt brød

Den første julestemning

010I blame Pågen… Den anden dag kom posten med en stor pakke fyldt med gifler fra Pågen med en særlig juleudgave… Hold nu op jeg blev glad og i julestemning. Så vi måtte ned og finde glögg og heldigvis var de gæster vi havde sidste weekenden med på ideen. Så nu kan julen bare komme jeg er allerede i julestemning. Ho ho ho nogle gange er det bare fantastisk at være blogger…

012

2 kommentarer

 • Camilla

  Åh, dit heldige asen. Gingerbreadvarianten er helt klart min favorit. Den er tilpas julet uden at det kammer over. Jeg købte dem efter jeg havde læst din reportage fra Pågen fabrikken.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Hvor godt:) de er mega gode, nu kan julen bare komme

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et lækkert hjemmebagt brød