Hip hurra det er min fødselsdag

Anmeldelse af Bugaboo barnevogn

Jeg har fået rigtigt mange spørgsmål gennem tiderne, om vores barnevogn, og senest et par spørgsmål fra en læser, så jeg tænkte jeg ville lave til et helt indlæg, så der måske er andre der kan få glæde af mine svar.

(Vores første tur med barnevognen, 8 dage efter jeg havde født Konrad)

Kære Mette

Vi har bestilt en Bugaboo Cameleon 3, som vi får til januar, når vores lille pige er på vej.

Hvilken Bugaboo model havde I?

Det var også en Bugaboo Cameleon

Jeg er lidt forvirret mht. kombivognen, men vi havde desværre ikke plads til en rigtig barnevogn i vores lille bitte bil. Jeg har et par spørgsmål, som jeg håber du vil tage dig tid til at svare på:

1. købte du en anden madras til liften/barnevognsdelen i din Bogaboo, eller brugte du den madras, der følger med?

Nej vi brugte bare den der var med, og så købte vi en voksi pose som han kunne ligge i om vinteren.

2. Jeg synes vognen virker “billig”, på trods af, at den er ret dyr. Hvad er din erfaring med dette?

Jeg forstår hvad du mener. Men jeg har virkelig været glad for den, ikke for at tale dårligt om andre, men vi havde også set på den kombivogn BRIO havde lavet, og da jeg først havde set den, syntes jeg at Bugabooen virkede meget bedre. Vi købte vores hos Arvingen på Østerbro og da jeg havde gået UTROLIGT meget på brosten med lille Konrad blev hjulene efter et år ødelagt foran. Men hos Arvingen skiftede de dem bare, da kvaliteten altid skal være i top hos Bugaboo.

3. Kunne Konrad lide at sidde i klapvognsdelen, og sover han sommetider i den?

Lige inden han blev 6 måneder skiftede vi over og købte sovepose delen til. Han var helt vild med at kunne sidde op, og kunne faktisk ikke ligge i vognene mere (så har man et stort barn, skal man huske dette). Vi købte en rigtig barnevogn ved siden af, så han kunne ligge og sove engang i mellem. Han sover stadig til middag i klapvognen, men jeg er nu glad for vi har en barnevogn også.

4. Når Konrad sov i liften/barnevognsdelen, brugte I så bare en dyne og varmt tøj, eller brugte i anden pose? Ekspedienten i butikken sagde til mig, at han ikke mente, der er plads til at have en pose i den, men at man kunne give baby en fleecedragt og en varm dyne på.

Hvis du køber en mini voksi pose er der plads:)

5. Har du ladet Konrad sove i både barnevognsdelen og i klapvognsdelen i længere tid, som du ville have gjort i en rigtig barnevogn? Eller har du taget ham med indenfor at sove, og kun brugt din Bugaboo på jeres ture?

Vi havde barnevognen inde i stuen da han kom hjem fra hospitalet. Så kunne han være lidt i den, og vi kunne nemt tage ham rundt hvis han sov. Jeg har altid ladet ham sove ude, og aldrig taget ham ind når han sov. Han elsker sin klapvogn og kan slet ikke sove til middag i sin egen seng nu.

6. Hvis Konrad faldt i søvn i Bugaboo’en, både i barnevognsdelen og i klapvognsdelen, og du kom hjem inden han skulle vågne, hvad gjorde du så? Kan det skade baby, at tage ham/hende ud af vognen og ind i tremmesengen men shan/hun sover?

Jeg syntes de skal have lov til at sove ude. Kun hvis det er minus 10 grader, skal man ikke gøre det. Men det er så sundt at blive pakket dejligt ind og få lidt røde kinder:)

Mange spørgsmål, og måske også lidt underlige, men jeg håber, du vil give dig tid til at svare :)

Og så lige en stor tak for en dejlig blog, jeg følger den hver dag!

Her til sidst vil jeg sige til dem der overvejer at købe barnevogn, hvis du bor i byen er det skønt med en kombi vogn. Den er nem at komme rundt med, tage med i bussen og klappe sammen. Men hvis man har plads og mulighed for at have en stor, syntes jeg man får meget mere for pengene (vi gav 2000 for en stor i BabySam) og børnene kan sove i den til de er 3 år. Håber du kan bruge mine svar:)

9 kommentarer

 • Mie

  Kære Frk Vilstrup

  Jeg fandt din blog for 5 uger siden og har læst det hele!

  Du har faktisk givet mig blod på tanden til at tabe mig… OG der er røget 3 kg:)

  For 2 år siden vejede jeg 58 kg og var slank, glad og fuld af energi… Nu vejer jeg 67 kg dumme kilo og er led ved mig selv og energi forladt:/

  Jeg har også sikkert pga overgangsalderen (49) fået kone figur AD;)

  Nu er jeg i gang… TAK !!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Tusinde tak for din besked, hvor er du bare sej… Tillykke med dit vægttab, jeg er så glad for at jeg har kunne inspirere dig:) mange tak fordi du skriver, min dag er lige blevet lidt bedre:):)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Tak for dit svar:)

   Vil du anbefale Alli eller nogle fat burner piller… ?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Helst ingen af dem. Jeg må indrømme at jeg ikke er stor fan af piller, jeg tror at det er bedre at tabe sig med en sund kost:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Holder mig til kosten;)

   God weekend.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Hansen

  Kære Mette

  Dejligt med din erfaring med Bugaboo Cameleon. Tak for det 🙂

  Hvilke lagner brugte du til madrassen?

  Mvh Nanna

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Jeg fandt aldrig et der passede, så brugte bare et til sengen:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane

  Hej
  Tak for en fin beskrivelse af bigami Cameleon. Jeg har 1 spørgsmål: til sidst skriver du, at du har købt “en stor” i babysam til 2000kr. Hvad har du købt? En helt anden barnevogn i større udgave?
  Hilsen Ane

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hannah

  jeg jeg vil bare gerne vide om den bugaboo kan være i bussen, altså må den godt
  grunden til jeg spørg er at jeg er gravid, og jeg fylder 18 til mig, og jeg jeg kiggede meget på den, men jeg er er afhængig af bussen så jeg er bange for at jeg ikke kan køre i bus med den

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hip hurra det er min fødselsdag