Vinderen af Starbucks er:

Vind en rejse til Mallorca med Photobox

Kasper og jeg taler hele tiden om hvor meget vi savner at rejse. Vi var jo altid på en eller anden ferie. Vi har altid været gode til at sige, nu smutter vi lige til NY eller Kina. Men her på det sidste bliver det bare ikke til så meget. Men men men så så jeg lige denne konkurrence, og det kunne da ikke være dårligt at vinde, så hvis du også vil have mulighed for at vinde en tur til Mallorca med alt betalt, kan du gøre det lige her .

Paris 190 k & m2

Åh hvor jeg trænger til lidt kæreste tid med Kasper, håber det er os der vinder.

(sponsoreret indlæg)

3 kommentarer

 • Nina

  Hmmm, det er sponseret indlæg, så vil gerne spørge lige ud om du så helt 100 procent får en rejse betalt af dem?

  Sikke da meget din mand spreder sine ben 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   I wish;) nej jeg skulle bare nævne konkurrencen:):)

   Rigtig god søndag

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • cm

  Nu tilmeldte jeg mig lige, og fandt først derefter ud af at jeg kan bestille en fotobog – hvis nu jeg ikke bestiller denne bog så kommer den ikke hjem til mig vel?? 🙂 Altså jeg skal ikke betale noget for at medvirker i denne konkurrence vel?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen af Starbucks er: