Vind spa ophold for to til 2799kr

Kort hår igen?

Jeg har så meget lyst til der skal ske noget nyt. Jeg er blevet “voksen”, så syntes ikke jeg skal have ex i længere, min dukketid er forbi, og nu har jeg bare lyst til at have kort hår igen. Jeg vil have en længde, hvor man stadig kan sætte det op, men hvor det er pænt når det er nede. Jeg har også lyst til at der skal lidt farve i. Jeg har sådan brug for jeres tips, gerne links til billeder eller en god frisør. Hvad syntes i?

20130820-115043.jpg
Her er lidt billeder fra sidst jeg havde kort hår.

8 kommentarer

 • Steffi

  Synes dit hår er virkelig virkelig flot på billedet øverst til højre! I love it!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg kan desværre ikke anbefale dig den helt perfekte frisør for dig, men tillader mig alligevel at komme med et lille input i denne sammenhæng.

  Du er smuk med det lange, lyse hår, det skal der endelig ikke herske nogen tvivl om. Dog, som du siger, er du blevet “voksen” nu og ikke mindst, en mor – og du stråler mere end nogensinde.

  Jeg ville nedtone håret til noget mere naturligt, for sandheden er, at med Konrad i verden, stråler du smukkere end nogen hårfarve kan ændre på. Du kan bære det naturlige, for du er smuk som du er. Som mor 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Hold da op en fantastisk sød kommentar:) 1000 tak hvor er du sød. Tak fordi du gav dig tid til at skrive, det har lige gjort min dag endnu bedre:):)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Smukke Kvinde! Kender alt for godt følelsen af at trænge til noget nyt:) Billedet øverst til højre synes jeg er en rigtig flot længde, frisk og stadig feminin.
  Mht at få sig en voksen frisure, så forstår jeg den godt. Men i virkeligheden skal man gøre det der gør én glad….hvad der er voksent eller ik, synes jeg har meget med både tøjstil, makeup og hele signalet at gøre. Langt hår kan også bæres med stil og på en “voksen” måde hvis det er det man vil 🙂 Og du kan bære begge dele! God aften 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Er også lige nødt til at sige, hvor godt du ser ud på billedet i øverste højre hjørne! Den længde hår omringer og fremhæver dit ansigt så fint. Det klæder dig virkelig godt. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Tak hvor sødt:) Måske jeg bare skulle få det klippet så:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Tine Christensen

  Hansen & Co i Nansensgade 56

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind spa ophold for to til 2799kr