Starbucks og Moxy event

Charity work

20130816-115120.jpg

Jeg vil virkelig gerne gøre en forskel for andre mennesker, og jeg er så heldig at bloggen giver mig mange gode muligheder for at bruge mit navn til noget. I dag skal jeg til et event, for at støtte op om AIDS fonden, med en kampagne som hedder “En generation uden HIV”. Jeg syntes det er et super sted at støtte, og jeg vil meget gerne gøre opmærksom på dette vigtige emne. Hvis vi alle hjælper lidt hvor vi kan, er jeg sikker på det vil gøre en forskel. Hvis du vil læse mere om emnet kan du gøre det http://engenerationudenhiv.dk/. Du kan selvfølgelig også møde op i dag, og hvis I gør det, så kom endelig og sig hej til Konrad og jeg:)

20130816-115126.jpg

Senere på måneden skal jeg støtte et andet godt formål, ECCO walkathon. Det bliver holdt for 15 gang, men det er første gang jeg skal være med. Konrad og jeg skal gå en særlig mørgerute, som åbner for første gang. Sidste år blev der samlet 1.000.000 kroner ind til SOS Børnebyerne og jeg er super glad, og stolt over at være en del af dette gode formål. Hvis du også vil være med koster det 50kr for voksne, og 25kr for børn. For hver kilometer vi går donerer ECCO 7,50 kr til de humanitære organisationer. Du kan melde dig til her:http://www.ecco.com/da-DK/Events/Walkathon. Håber at møde rigtigt mange af jer skønne læsere til nogle hyggelige dage, hvor man kan hygge sig, med en god samvittighed:)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Starbucks og Moxy event