Min fede lille hund;)

Inspiration til reolen

Jeg så noget som jeg syntes var helt genialt hos min veninde den anden dag, og jeg har fået lov til at dele det med jer. De har lavet stue i “biblioteket” og Gry kunne ikke holde ud af se på alle farverne fra hendes mange bøger, så hun gik i gang med et større projekt. Hun har bundet alle de farverige bøger ind i papir og så vil hun skrive med en gammeldags maskine alle titlerne. Jeg er helt vild med det selvom det er et kæmpe arbejde.

20130626-123912.jpg

20130626-123925.jpg

20130626-123938.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min fede lille hund;)