Video fra haven

GloMinerals event

mette glo

For et par uger siden, var jeg inviteret ind i The Wedding Company, for at prøve de lækre produkter fra Glominerals. The Wedding Company er den skønneste butik hvor man kan få planlagt sit drømme bryllup, Åh hvor jeg dog håber det en dag bliver min tur (Hint hint). GloMinerals Mineral Makeup er baseret på rene, naturlige mineraler der ikke tilstopper huden, men tillader den at ånde. Vi var så heldige at vi fik lov at få en pudder med hjem i den helt rigtige farve, da man ikke bare kan købe en mineral pudder og tro den passer til alle. Så nu er jeg klar til at være sommer lækker med fin hud. Her er lidt billeder fra eventet:

006007008001

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Video fra haven