Sommer kom igen:):)

Den bedste fødselsdagsgave

Det er godt nok vildt hvor mange gaver Konrad fik til sin fødselsdag, jeg er helt overvældet, og skal nok vise dem frem lidt af gangen. Jeg ville lige dele en af hans yndlings gaver.Konrad 1år 064

Jeg havde længe tænkt at han skulle have en tablet, og har set på nogle forskellige. Efter jeg lånte en HP computer, har jeg været rigtig glad for mærket, og kunne se de havde lavet en tablet (HP Slate 7), som har en størrelse mellem en telefon og en Ipad. Det syntes jeg var meget rart, for så fylder den heller ikke så meget i tasken. Prisen var også ret fin 1299kr. Den findes i rød, og det syntes jeg var ret sødt til Konrad (og til hans mor;). Vi har haft den i brug næsten hver dag siden han fik den, og når Konrad ikke lige bruger den, har vi kamp om hvem der må få den, da den er meget bedre end telefonen at se på, især når man er ude. Det er altså rart at læse på den i stedet for telefonen som er så lille, eller pc´en som jeg ikke altid har med. Jeg lader ham selvfølgelig ikke sidde med hele tiden, men det giver sig selv, for selvom han elsker at se Baby Einstein på den, lægger han den fra sig når han hellere vil lege eller læse en bog.

HP Slate7 in selected colors

Jeg syntes det er dejligt at have en tablet til Konrad, jeg ved at den vil være et hit i mange år frem og har allerede fundet mange sjove programmer til ham på Google. Jeg ved godt det er tidligt at han får en tablet, men faktisk var hans fødselsdag bare en god undskyldning for at få en. Jeg skal bruge den når jeg starter med at flyve igen, da den ikke fylder mere end en lille bog, og så kan jeg jo blogge fra lufthavnen og udlandet, og det kan jeg jo ikke undvære;)

Konrad 1år 066Konrad 1år 068Konrad 1år 069

Et par billeder fra Konrads fødselsdag, hvor han straks elskede den, men den sukkerfri fødselsdags kage var nu også et hit. Alt i alt en fantastisk 1 års fødselsdag.

Konrad 1år 067

2 kommentarer

 • Rikke

  hejsa super blog men det er super svært at læse med den
  skrift du har valgt 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej det er jo genialt med sådan en til de små. Vi har selv
  ipad mini, men når lille pigen bliver gammel nok så vil jeg klart
  anskaffe en lidt billigere en til hende.. Der er da efterhånden
  også mange gode læringsspil til små børn på.. Synes det er smart
  😉 og de kage der, den ser god ud 😀 Derudover, rigtig hyggelig
  blog! mamanam.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommer kom igen:):)