Børne fødselsdags kage

Billeder fra Konrads fødselsdag

Konrad 1år<br /><br /><br />
094 Den 18 juli 2013 blev min dejlige lille dreng 1 år gammel. Jeg forstår slet ikke hvor tiden er blevet af. Det sidste år er bare gået så hurtigt, og jeg er ikke i tvivl om at det har været det bedste år i mit liv. Jeg kan slet ikke forstå at han nu er blevet så stor, og hele et år gammel. På dagen holdt vi en dejlig fødselsdag for ham, vi startede med morgen fødselsdag, flag, sang og gaver i vores køkken, og kl 13 havde vi inviteret vores familie til boller og lagkage. Jeg havde lavet en lagkage med karamelcreme, chokolademousse og chokolade ganach, som jeg tror var et hit. Derud over havde jeg lavet nogle klassiske småkage i stjerner, pyntet med Kér, og også nogle cheddar og bacon scones. Da aftenen faldt på smed Kasper nogle pølser på grillen. Og jeg lavede en hurtig salat, med lidt grillede squash og majs. Alt i alt en helt perfekt dag, her er et par billeder fra dagen.

Konrad 1år 176 Konrad 1år<br /><br /><br />
075Konrad 1år<br /><br /><br />
088Konrad 1år<br /><br /><br />
089Konrad 1år<br /><br /><br />
091Konrad 1år<br /><br /><br />
092 Konrad 1år<br /><br /><br />
085Konrad 1år<br /><br /><br />
166

Konrad 1år<br /><br /><br />
168

1 kommentar

  • Natasja

    Ej det ser mega lækkert ud!! 🙂
    Kunne du lokkes til at sætte opskriften ind på dine scones med cheddar og bacon? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børne fødselsdags kage