Den sidste tid på Instagram

Vinderen af en billet til Roskilde er fundet

Tak for alle jeres gode bud på hvorfor jeg skulle vælge jer, det har været svært at vælge, men jeg har besluttet at vælge denne kommentar:

Hej Frk. Vilstrup,

Jeg elsker din blog, og bliver meget inspireret af måden du håndtere det at være mor på. Jeg er selv “kun” 20 år, og der går nok nogle år før jeg selv kaster mig ud i familie livet. Men når jeg gør, krydser jeg fingre for at jeg kommer til, at få lige så meget overskud og kan se så godt ud som dig, så kort tid efter fødslen ;-) Jeg skal vinde præmien om at være gæste blogger, da jeg selv har en blog (zelesteolivia.dk) og elsker det. Derudover ville jeg gerne have været på Roskilde Festival i år, men har bare ikke haft “overskud” til at arrangere turen derhen og hvem man så skulle bo i camp med osv. Grundet et halvt år fyldt med arbejde, læse fag op, tage kørekort og træning. Så dette vil være en kæmpe mulighed for at komme afsted alligevel og så med et formål ;-)

Mvh, Zeleste Olivia

Jeg har sendt dig en mail og glæder mig til at se dine to gæste indlæg her på bloggen. Jeg håber du får en skøn oplevelse på Roskilde sammen med Carlsberg Danmark:)

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den sidste tid på Instagram