Mine yndlingsting - ben

Interview med Ariel

For et par uger siden blev jeg interviewet af Ariel, de ville gerne høre lidt om hvordan jeg havde sikret vores hjem efter vi havde fået Konrad.

Mette og Konrad 3

Vi har måtte lave en låge til vores trappe, så lille Konrad ikke triller med, og jeg har købt en kravlegård på hjul, så han kan komme med rundt, og så har vi fået sikret vinduer, låger, skuffer, tv og store spejle.

Mette - 1

Jeg har fået lov til at lave en fed konkurrence, og som jeg tidligere har skrevet om, et det en kæmpe pakke med alle de ting, man bare hader at købe, men som vi alle bruger. Se hvordan du vinder pakken i morgen.

Mette - 2

1 kommentar

  • Super godt indlæg, eller en god ide at vise i hvert fald.
    Jeg har ikke selv små banditter i hjemmet endnu, men gode tips kan man altid gemme til senere ;O)

    <3

    Pia Sabine

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine yndlingsting - ben