Giveaway

Mors dag

Jeg havde slet set ikke regnet med at Kasper havde husket at det i dag er morsdag. Jeg har virkelig gået og håbet, men ikke regnet med noget. Men som jeg sad der i stuen kom Kasper og Konrad ind med en fin pakke og et kort. Jeg kunne slet ikke lade være med at få tåre i mine øjne. Da jeg så læste det sødeste kort jeg nogensinde har fået, var jeg helt færdig. Kasper havde hjulpet Konrad med at skrive de sødeste ting, og så havde de sammen tegnet Konrad lille hånd. Altså den bedste morgen:) I dag skal vi også fejre morsdag med Kaspers og min mor. HUSK det nu det er også din mors dag:)

20130512-122706.jpg

20130512-122716.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Giveaway