Mine anbefalinger om skønhed

Mine yndlingsforårs ting – Hår

DSC_0307

Dette indlæg står på dullegrej, og alt det jeg bruger for at blive forårs lækker i håret. Konrad er så småt startet i pasning, så jeg har tid til at gøre mig lidt lækker igen. I dag vil jeg fortælle lidt om mine hår produkter. Hvis jeg helt selv kunne vælge ville jeg altid bruge de dyreste og lækreste produkter, men for mig er det en ballance der skal gå op. Jeg har før fortalt at jeg ikke bruger penge på shampoo og balsam, jeg syntes ikke det er der det er vigtigt at placere sine penge. Jeg prioriterer en lækker hår kur og olie, især til sommer når man skal i pool og saltvand. Jeg er som så mange andre blevet forelsket i Moroccanoil hårprodukter. Det er lidt lækker lukus og jeg nyder at forkæle mig selv med de lækre produkter. Moroccanoil Oil Treatment er en hår olie som man bruger efter badet. Denne olie er lavet i en Light udgave til skandinaviske hår, som er den jeg bruger, så bliver mit hår ikke tungt og fedtet.

DSC_0314

Når jeg styler mit hår bruger jeg det nye glattejern fra Braun. Det bliver indstillet efter hårtype, farve, længde og tykkelse på hårdet. Normalt kan et glattejern blive op til 280 grader, men det nye bliver kun 100 grader, så man ødelægger ikke håret når man styler det igen og igen. Jeg er rigtig glad for det og det er virkelig et godt glatte/krølle jern. Jeg syntes igen at man skal vælge at købe et glattejern af en god kvalitet, det er virkelig ikke flot, hvis man ødelægger sit hår med et billigt jern. Så i stedet for at købe et billigt, syntes jeg at man skal vente til man har råd til en ordentlig kvalitet, det kan altså godt betale sig. DSC_0310DSC_0311

1 kommentar

  • Jeg er også bare helt vild med Moroccanoil – det er uundværligt til tørt hår 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine anbefalinger om skønhed