Den bedste version af den man er...

Mine anbefalinger om skønhed

Jeg vil en gang om ugen (de næste par uger), give mine bedste skønhed og pleje tips videre. I hvert indlæg, vil jeg skrive om hår, ansigt, krop, ben og negle. Jeg vil fortælle om de produkter jeg bruger for at blive forårs og sommer klar . Jeg er så heldig at få masse produkter, nogle bliver jeg rigtig glad for og andre bliver aldrig et hit. Jeg kunne aldrig finde på at skrive om noget som jeg ikke kan stå inde for, så de næste par uger kan du læse om de produkter jeg køber igen og igen, og nogle af de skønne nye produkter jeg har fået mine øjne op for.

Håber I kan lide de næste ugers indlæg:) I morgen kommer der et indlæg om hår…

DSC_0041

2 kommentarer

 • Sofie

  Jeg er helt sikkert en læser der vil glæde mig rigtig meget til at læse disse kommende indlæg 🙂
  Din blog er en kæmpe fornøjelse at læse i sig selv og er helt sikker på, at disse indlæg i den grad ikke bliver nogen undtagelse. Du gør det virkelig godt, bare lidt ros herfra på en helt almindelig tirsdag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Hej Sofie
   1000 tak for de søde ord:) hvor sødt og overskuds agtigt:):)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den bedste version af den man er...