Mors dag

Den bedste version af den man er…

Jeg har længe været inspireret af Red Bulls video hvor Felix Baumgartner springer ud fra en rekord højde oppe i rummet – og utroligt nok, tog han kun få billeder. Jeg som blogger, tager jo utroligt mange billeder for at vise jer hvad jeg går og laver, og det kræver en masse forskellige. Nogen gange stopper jeg mig selv når jeg sidder i en fantastisk stund, hvor jeg egentligt bare gerne vil tage en masse billeder, men så tager jeg bare ét for at vise jer det, og så bruger jeg tiden på at nyde øjeblikket.
At have bloggen inspirerer mig dagligt, til at være den bedste version af den jeg er, og til at få det bedste ud af mit liv – hvis solen skinner, så i stedet for at ligge under dynen, prøver jeg altid at komme ud, og tage nogle gode billeder, skrive om de gode og positive ting der sker omkring mig. Det hjælper mig med at nyde de gode stunder hvor man til tider ikke orker at gå ud af en dør.

I videoen ser man folk der gør de vildeste ting (læs ville ønske det var mig) Jeg hopper ikke ud fra bjerge, eller står på ski på den sorte piste, men jer mine skønne positive læsere og bloggen giver mig mine vinger.

Som de faste læsere her på bloggen ved, prøver jeg attid at være positiv, og få det bedste ud af dagen og livet. I dag er det der “giver mig vinger” at gå gennem parken på østerbro og dufte til regnen der er faldet, og græsset der er nyslået. Selvfølgelig er det også at være blevet mor, men er tror at det der giver “vinger” er at nyde de små samt de store stunder i livet:) De eneste grænser, er dem du selv sætter, skønt ordsprog ik;)

Se flere videoer her.

Sponsoret indlæg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mors dag