Baby Einstein

Top 5 køb til baby

Jeg har længe tænkt på at jeg ville lave et indlæg om de vigtigste køb, for mig da jeg blev mor. Jeg må indrømme at vi har købt så meget som aldrig er blevet brugt, som voksiposen, den har bare ikke passet til klapvognen, og han er aldrig rigtigt blevet glad for den, det samme gælder de dragter jeg syntes var noget så fine, men ikke havde knapper i “bunden”, det er altså ikke optimalt, når de skal skiftes. Aktivitetstæppet var heller ikke et hit, men børn er jo ikke ned. Nå men tilbage til mine bedste køb:

 • En “Naturesway”

Hold nu op den er fantastisk. Vi havde talt meget om at købe en inden vi blev forældre, men jeg havde hørt at det var svært at få den lille ud af igen, fordi de elsker at sove i den. Til dem som ikke kender den, er det en slags hængekøje, som man kan hænge i loftet, eller bare sætte på en dørkarm, uden at bruge en eneste skrue, det vil sige, at man også kan tage den med ud, når babyen skal sove andre steder. Vi valgte ikke at købe den, men da Konrad var 3 måneder, lånte vi én, og jeg troede ikke vi ville få den brugt, men en morgen hvor han var helt ulykkelig satte jeg den op, og på ingen tid var han stille, og sov så sødt i den. Vi bruger den stadig hvis han er syg eller lige skal have en lille lur, og måske får han lov at sove i den til sommer under æbletræet. Jeg tror kun man kan købe den hos Purebaby, men Google det, hvis du har lyst:)

DSC_0407

 • En blespand

Jeg kunne slet ikke leve uden en blespand. Den gør at bleen ikke lugter, og at man ikke behøver at gå ned med skrald hele tiden, helt klart en god investering. Jeg har denne, som er god fordi man kan købe poserne i alle supermarkeder, selv Netto. Orker ikke sådan en hvor man skal køre ud til en speciel butik, for at hente poser.

 • En kravlegård

Lige så snart de små trolde, kan begynde at komme rundt, har man ikke et roligt øjeblik, især ikke når man har trapper som vi har. Derfor har jeg været på jagt efter et godt tilbud på en kravlegård. Jeg har set på den Blå Avis, men folk vil have 900 kr for en brugt, og det syntes jeg altså er for meget. Jeg fandt heldigvis et tilbud på nettet (hurra for at det bliver leveret til døren). Den kostede 999 og det var med tæppe, hjul og i hvid som jeg ville havde den. Jeg har ikke fået den endnu, så billeder kommer om et par dage, men her er et link, til dem der også mangler. Jeg valgte hvid, og tæppe i brunt med mus.

Find den her

 • En stor barnevogn

Vi fik af Kaspers far den barnevogn, jeg havde drømt om en “Bugaboo”. Det er den alle de kendte i USA har, og den alle har på Østerbro, og så er der heller ikke så meget mere at sige om den. Det er det der hedder en kombivogn, dvs at den først bruges som barnevogn, og derefter klapvogn. Konrad kunne altså kun sove i den til han var 6 måneder, derefter har han siddet i en klapvogn. Jeg elsker vognen, fordi den er så nem at komme rundt med, men jeg syntes det er synd at han ikke kan sove ordentligt i den. Så vi har lige købt en i Babysam til 2500 kr. Den er ikke noget mærke, men den er super skøn og stor, han ligger og nyder det så meget. Så til jer der skal have børn, vil jeg anbefale at i tænker over hvad I vil bruge vognen til. Hvis jeg skulle gøre det om, ville jeg have købt den store til at starte med, og så købe en klapvogn ved siden af, til de små ture.

DSC_0267

Her ligger den lille pølse, kun 3 uger gammel i sin kombi bugaboo cameleon.

 • En steriliseringmaskine til sutter og flasker

Mit bedste køb må have været en steriliserings maskine. Jeg fandt den i Netto en måned inden jeg fødte til 100 kr. Det viste sig at være et super køb. Når den lille kommer skal alt jo koges hver 6 time, og man kan næsten ikke lave andet. Det gjorde virkelig vores verden nemmere, og selvom man ikke kan få den i Netto længere, er det er køb jeg ville prioritere højt, de penge er hurtigt tjent hjem i tid:)

ubetinget kærlighed

Åhhhh tænk at han har været så lille. Her er han kun 2 uger gammel, og jeg ville hellere bruge tiden på at kysse ham, end at ordne sutter.

14 kommentarer

 • Ida

  Dejligt indlæg. Jeg vil helt sikkert også investere i en naturesway til næste bebs. Nu er min 7 mdr. så tænker det ikke kan betale sig nu.
  Er i ellers glade for jeres bugaboo nu? Eller køber i også en ekstra klapvogn han kan ligge helt ned i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • mette vilstrup

   Nej det er nok bedre at vente til den næste så:)
   MHT Bugabooen er vi stadig meget glade for den. Den er så nem at have med i bus og bil og i butikker. Den nye kalder jeg en 1 værelses lejlighed, fordi den er så stor, men det er jo dejligt til luren. Så hvis du bor i byen og ikke har så meget plads, er det en super god løsning:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super godt indlæg!
  Jeg bliver mor til oktober og syntes det er dejligt med nogle personlige erfaringer, om hvad der er nødvendigt og hvad der er mindre nødvendigt (-:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Kære Mette,
  Tak for et super indlæg – lige hvad jeg havde lyst til at læse om!
  God dag!
  Kh.
  Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glæder mig at det er min tur : )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janna

  Super indlæg, jeg bliver mor for første gang om ca. 5 uger, så jeg suger alle tips til mig. Hvilket mærke er din steriliseringsmaskine? Sådan en havde jeg aldrig selv tænkt på :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • mette vilstrup

   Mange tak:) den er fra noget der hedder melissa men tror desværre ikke den kan købes mere:( held og lykke til dig, det er hårdt men det bedste i verden:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • S

   Mærket melissa kan købes i bilka, føtex og lign. Prøv at kigge dér 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Janna

   Tusind tak begge to :o)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Kære Mette

  Vi har bestilt en Bugaboo Cameleon 3, som vi får til januar, når vores lille pige er på vej.

  Hvilken Bugaboo model havde I?

  Jeg er lidt forvirret mht. kombivognen, men vi havde desværre ikke plads til en rigtig barnevogn i vores lille bitte bil. Jeg har et par spørgsmål, som jeg håber du vil tage dig tid til at svare på:

  1. købte du en anden madras til liften/barnevognsdelen i din Bogaboo, eller brugte du den madras, der følger med?

  2. Jeg synes vognen virker “billig”, på trods af, at den er ret dyr. Hvad er din erfaring med dette?

  3. Kunne Konrad lide at sidde i klapvognsdelen, og sover han sommetider i den?

  4. Når Konrad sov i liften/barnevognsdelen, brugte I så bare en dyne og varmt tøj, eller brugte i anden pose? Ekspedienten i butikken sagde til mig, at han ikke mente, der er plads til at have en pose i den, men at man kunne give baby en fleecedragt og en varm dyne på.

  5. Har du ladet Konrad sove i både barnevognsdelen og i klapvognsdelen i længere tid, som du ville have gjort i en rigtig barnevogn? Eller har du taget ham med indenfor at sove, og kun brugt din Bugaboo på jeres ture?

  6. Hvis Konrad faldt i søvn i Bugaboo’en, både i barnevognsdelen og i klapvognsdelen, og du kom hjem inden han skulle vågne, hvad gjorde du så? Kan det skade baby, at tage ham/hende ud af vognen og ind i tremmesengen men shan/hun sover?

  Mange spørgsmål, og måske også lidt underlige, men jeg håber, du vil give dig tid til at svare 🙂

  Og så lige en stor tak for en dejlig blog, jeg følger den hver dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Tak for dine super gode spørgsmål, jeg har lavet et helt indlæg om det, det kommer på i morgen. Held og lykke med graviditeten, jeg håber det kommer til at gå så godt:) Glæd dig til den vildeste oplevelse, og den lille fantastiske skønne baby:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

   Kære Mette

   Jeg glæder mig til dit indlæg 🙂

   Tusind tak, jeg glæder mig simpelthen så meget, tiden kan næsten ikke gå hurtig nok 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan kun tilslutte mig blespanden. Er du vimmer den er uundværlig efterhånden. Når man først har haft ammehjerne, og placeret bleen mærkelige steder – så sætter man pris på blespanden.

  Kærligst Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super godt indlæg, skal klart tjekke Naturesway ud.

  Mvh
  Scott

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Baby Einstein