Baby brød

Lisbeht Dahl event

DSC_0098

For et par uger siden, var jeg til det mest lyserøde og fine event. Jeg går til mange presse ting og events, men det er langt fra alle der er så meget mig, som dette. Lisbeth Dahl har lavet en ny serie kaldet “The Porcelain Collection”, alt er i de fineste pasteller, og jeg må eje det hele. Til eventet som blev holdt på Serenity Cupcakes, havde de pyntet op med hele Lisbeht Dahls univers, og jeg havde lyst til at flytte ind i den fine stue. Jeg ved godt at det ikke er alle der syntes det er så fint som jeg gør (slet ikke min kæreste). Men jeg elsker altså hele det fine univers som Lisbeth Dahl står for. Jeg bor selvfølgelig ikke helt hvidt og lyserødt mere (det har jeg gjort), men jeg syntes stadig man kan bruge de fine ting i en voksen verden, til at sætte lidt farve i hverdagen. Jeg drømmer om at holde en havefest/te party for mine veninder hvor jeg har dækket op med en smuk hvid dug, og et fint stel som det Lisbeth Dahl har lavet. Jeg ved at kagerne og de små fingersandwich vil smage lidt bedre når de ligger på et smukke kagefad. Her er lidt billeder fra den hyggelige dag:

DSC_0086DSC_0080DSC_0089DSC_0090

DSC_0099

Jeg kan lige se mine veninder sidde om dette fine bord i min have, men så skulle der selvfølgelig også være bobler til;)

DSC_0100DSC_0084

Vi fik en fin pose med hjem og hvis du følger mig på Instagram (frkvilstrup), har du set at jeg allerede har brugt min gave, og jeg elsker den:O)

4 kommentarer

 • Fedt event!! Elsker Lisbeth Dahl. Mit hjem ER Lisbeth Dahl:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Hvordan kommer du til alle de events? Jeg læste også lige et af dine indlæg hvor du skrev om at du havde været til noget elf arrangemant. Det vil jeg også gerne!!!!! Vildt fed blog =D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Jeg er heldig at der er nogle der gerne vil invitere mig ud til skønne events jeg kan skrive lidt om på bloggen, så hvis du har en blog, kan det jo være du også bliver inviteret med;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Hvordan kommer du til alle de events? Har også lige læst et af dine indlæg hvor der stod om at du havde været til et elf arrangemant. Det er lige noget for mig!!!!!! =D Super fed blog =D

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Baby brød