Sidste stop på pressedagene

Baby brød

I sidste uge lavede jeg en alt for stor skål havregrød til bissen, og i stedet for at smide det ud, ville jeg bruge det i nogle små boller til ham. Han er startet med at spise brød og boller, og kan godt lide tanken om at jeg ved hvad der er i. Det ser ud til at han er vild med dem, så her er et lille tip fra os med at genbruge resterne.

Frk. Vilstrups baby brød

En lille klat gær
En lille kop lunken vand eller mme
En klat havregrød
Øko hvedemel
Lidt kanel

Rør alt sammen, til det har en god konsistens . Der står ikke gram, for jeg brugte bare det jeg havde. De hævede en time mens han (vi) sov, og så blev de bagt ret længe ca 30 min på 200 grader. De bliver lidt tunge hvis der er for meget havregrød i, og luftige hvis det er meget mel i. Men brug hvad du har, næste gang vil jeg komme lidt æble og rugmel i:)

20130418-101932.jpg

20130418-101942.jpg

20130418-101955.jpg

2 kommentarer

 • Louise D

  Hold nu op så cute han er, virkelig skønne billeder!
  -og sød cardigan, den må jeg se om jeg kan finde på nettet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Ej et godt tip 🙂 Det vil jeg kaste mig ud i, får altid lavet for meget havregrød 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sidste stop på pressedagene