Gaver fra London

Anmeldelse af LEGO Duplo blad

20130411-192328.jpg

Jeg fik tilsendt dette blad på mail, og sad sammen med Konrad og læste det igennem. Vi har været super glade for det Duplo vi allerede har, og selvom det er fra 1½ år, er det en af Konrad yndlings legeting. I bladet havde de også en masse andre fine ting, og i min mødregruppe har vi også talt om at det næste vi ønsker os til de små, må være nogle af dyrene fra LEGO Duplo ZOO.

20130411-192342.jpg

I bladet kunne man også læse om en App, som jeg selvfølgelig straks hentede. Konrad var helt fasineret af den der her PeekABoo. Det var meget rart at den for en gang skyld ikke var på engelsk, og med en masse tekst. Når dyrene sagde noget til hinanden, var det med billeder, og Konrad og jeg har allerede mange gange fundet app en frem.

Se hele bladet her, og psssstttt der er en konkurrence så man kan vinde noget Duplo til børnene

20130411-192037.jpg

I kan læse meget mere ved at følge dette link (klik her)

 

 

 

Sponsoreret indlæg

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gaver fra London