Årets påskekager

Vores påskefrokost

DSC_0565

Her er lidt billeder fra vores påskefrokost i går. Når man skal have gæster prøver jeg at danne mig et overblik, jeg tænker alt igennem inden folk kommer, så jeg husker det hele. Jeg stegte bacon dagen inden, rørte et brød sammen, lavede æggesalat og fik bestilt alt maden og drikkevarer frisk fra Nemli.com. Så skulle jeg bare dække bordet, bage og lave desserten på dagen, det er da lige til at overskue. Jeg syntes det skal være hggeligt at have gæster, og jeg vil gerne nå at tale med alle, så jeg syntes det kræver lidt overblik. Jeg havde fået tilsendt en påskepakke fra Dr. Oetker, så jeg ville gerne prøve nogle af deres ting af til påskedesserten, og jeg syntes også det blev ret fint og meget børnevenligt og påsket. Jeg håber at I skønne læsere får nogle dejlige påske dage:). Glædelig påske fra mig…

DSC_0564DSC_0563DSC_0584

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Årets påskekager