Sneakpeak fra shooten i dag

Spraytan før og efter

spraytan

Jeg var for første gang inde og få en spraytan den anden dag. Jeg havde fået anbefalet et godt sted af min veninde der brugte det inden hun skulle giftes. Hun var så naturlig brun, at jeg ville have samme farve til min photoshoot. Jeg kom ind på et super lækkert sted, og fik mit eget lille rum, hvor der lå trusser, badehætte, creme (til de tørre steder som hænder, albuer og fødder) og et blad til at læse i mens man tørrer. Da jeg havde fået de små trusser på, skulle jeg ind en en kabine, hvor jeg blev sprøjet. Jeg kunne se resultatet næsen med den samme. Jeg tog disse billeder med 10 min mellemrum. Inden jeg gik i seng skyllede jeg mig, og dagen efter var jeg naturlig brun. Sjovt hvor meget mere frisk jeg så ud efter at få lidt farve. Jeg vil helt sikkert gøre det igen, hvis jeg på et par dage skal være klar til at se lækker ud. Jeg ved ikke om det er lige godt alle steder, men jeg kan klart anbefale Wanna Shine på Strandboulevarden 151, Østerbro.

spraytan2

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneakpeak fra shooten i dag