Opskrift på profiteroles

Jeg modtog denne fine påske pakke fra Dr. Oetker lige inden påske, og ville selvfølgelig gerne lave nogle fine påske kager. Jeg er ikke selv til kagecreme, men det er Kasper, så til vores påske frokost ville jeg lave enten en lakridslagkage med kagecreme eller profiteroles, og valget faldt på det sidste. Det er mange år siden jeg har lavet vandbakkelser, som min elskede mormor nok ville have kaldt dem, og må indrømme, at jeg havde glemt at det var et stort arbejde, men vores gæster, og Kasper sagde at det var arbejdet værd. Jeg kom til at lave ALT ALT for mange, så har tilpasset opskriften, så den passer til 4-6 personer. De blev også super fine syntes jeg:) Her er opskriften hvis nogle skulle på lyst til at prøve dem.
Frk. Vilstrups profiteroles
100 gram smør
2 dl vand
2 dl mel
lidt salt
4 æg
Fyld
Dr. Oetker kagecreme
Pynt
Mørk chokolade
krymmel
Kom smør og vand i en gryde og bring det i kog. Rør melet i og rør kraftigt, til opbagningen er glat og ensartet og slipper skeen. Tag gryden fra varmen og lad dejen svale under omrøring. Rør det sammenpiskede æg i, lidt ad gangen, rør nogle min efter det sidste er tilsat. Dejen skal være tyk og blank.
Sæt ovnen på 200 grader.
Smør en bageplade eller beklæd den med bagepapir. Sæt dejen på i boller som små bordtennis bolde med en ske, de behøver ikke være perfekte.
Bag den ca 25 min.
Luk ikke op for ovnen de første 10 min af bagetiden, så kan bollerne falde sammen.
Lad dem køle af på en rist. og når deer kolde klippes, der et lillehul, og de fyldes med kagecremen. Pynt med mørk chololade og fin pynt.
Rigtig glædelig påske
Ej de ser lækre ud. Dem vil jeg prøve at lave, tak 🙂
/Camilla – http://www.fitnrun.bloggersdelight.dk
En blog om træning, løb og sund livsstil.