Spraytan før og efter

Er du sund?

Jeg har lige fået den nye Q blad ind af døren, og så var der en test om hvor sund man var. Jeg syntes det var lidt sjovt at dele med jer. I kan jo selv se om I lever op til sundheden, her er hvad man skal have, og ups så kan man se mine svar også.

DSC_0072

Højst 6 gram salt om dagen.

Det skal nok passe, passer på med salt i maden og spiser jo ikke chips dagligt.

2 gange fisk om ugen

Det får jeg helt sikkert. Spiser meget fisk sammen med Konrad

½ L mælk om dagen

Jo jo den er god nok, med alt den latte jeg drikker, og min musli til morgen, når jeg det helt sikkert.

80 cm om taljen

? har ikke målt den, men er tilbage på min vægt fra før jeg fødte, så tror det ser fint ud:)

7,5 t god søvn om natten

Ha ha ha det må være højest på min ønske liste, men det når jeg næppe. Men der stod i testen af de første 4 timer, var de vigtigste, og det får jeg da, så helt slemt står det da ikke til;)

2 skefulde fedt dagligt (højst)

Det syntes jeg er svært at vide, jeg bruger ikke smør på brødet hvis jeg spiser det, og jeg bruger ikke meget fedt når jeg laver vores mad.

6 stk frugt og grønt om dagen

Det får jeg helt sikkert. Når jeg laver Konrads morgenmad, ordner jeg grøntsager og frugt til resten af dagen, så der altid står noget fremme. Ellers falder jeg i slik og kager sidst på dagen. Så det er også en af mine bedste tips, til at holde vægten, eller hvis man skal tabe sig.

500g kød om ugen højst

Det når jeg helt sikkert ikke, jeg spiser slet ikke kød, og selvom jeg tæller kylling med, når jeg ikke så højt op

15 min pause hver dag

Det er noget af det bedste jeg ved. Når Konrad sover i barnevognen, og jeg sætter mig med en kop te og et blad, tænder lys og nyder stilheden. Det tror jeg er super vigtigt at man tager sig tid til selvom man har meget at se til.

4 kopper kaffe

Det passer meget godt

10 mandler pr. dag

Der ligger en eller to i min morgen musli, men 10 nej det får jeg ikke

1 genstand om dagen MAX

Vi drikker ikke hver dag, men vi får et glad vin eller bobler en gang imellem, og så drak jeg jo ikke i 9 måneder, så må man da få et glas champagne når muligheden byder sig;)

364 gange sex om året

Hold da helt op, hvornår er den ene dag man ikke skal have det;)?

2 L vand om dagen

Tæller det vand jeg får i kaffen og teen? Nej desværre er jeg dårlig til at få drukket vad. Jeg laver gerne en flaske på min Sodastream, men det bliver kun til en flaske om dagen. Det må jeg blive bedre til…

0 cigaretter

Den når jeg… Har aldrig røget en cigaret…

10.000 skridt om dagen

Ja den er jeg helt sikkert med på, går jo Østerbro og City rundt dagligt med barnevognen

30 min fysisk aktivitet dagligt

Hvis turen med Konrad tæller når jeg det, men min træning er sat lidt på standby indtil Konrad starter i vuggestue.

Når du alle tingene, eller er der noget du falder helt af på. Kunne være sjovt at høre hvordan det passer på jer?

 

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spraytan før og efter