Er du sund?

Endelig forår

Nøj hvor er du bare skøn og fantastisk, jeg kan slet ikke forstå hvor længe du har været væk. Jeg kan bare sige du har været savnet. Kære forår velkommen tilbage, jeg elsker dig højere end nogen anden årstid. Du er den smukkeste når du sådan får blade på, springer ud, og når du får folk til at smide vinterfrakken, og springe i pastel farverne. Der er ikke noget bedre end første gang solen rammer mit blege ansigt, og jeg kan slet ikke vente til vores lille søn, skal opleve den grønne græsplæne, og de smukke blomster i vores have. Forår, du har været længe ventet og jeg glæder mig til at fejre dig, de grønne blade, den varme sol og et koldt glas rosé i haven.

DSC_0313

Hurra hurra og hurra for forår…

 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er du sund?