Outfit fra French Connection

Braun event på NIMB

DSC_0371

Jeg er så heldig at blive inviteret til nogle events med bloggen. Det er langt fra alle jeg tager med til, da jeg jo skal have passet Konrad. I går var jeg inviteret med til et event jeg ikke kunne sige nej til. Vi var en lille gruppe af de største livsstils bloggere fra Norge, Sverige, Finland og Danmark. Fok var fløjet ind til eventet, og det samme var den største hårguru fra New York. Han skulle vise os hvordan man bruger det nye glattejern fra Braun. Eventet blev holdt på NIMB hotel, og alt var bare så gennemført, der var lækker mad, champagne, små kager og smukke omgivelser. Inden eventet skulle vi udfylde et skema så de bedst muligt kunne fortælle hvordan man skulle style sit hår. Det nye glattejern bliver nemlig indstillet efter hårtybe, farve, længde og tykkelse på hårdet. Normalt kan et glattejern blive op til 280 grader, men det nye bliver kun 100 grader, så man ødelægger ikke håret når man styler det igen og igen. Det fortæller dig undervejs, hvad du skal gøre. Hår guruen som bla laver på de store stjerner inden Oscar sagde at han mente at dette glattejern er for håret, hvad ipoden er for musikkern. Det siger da meget:) Jeg fik også lov at prøve det, og jeg lavede fine krøller. Her er lidt billeder fra eventet.DSC_0384

Der blev netværket med de andre bloggere, og jeg hyggede mig med smukke Emilie, mens vi fik fine krøller. DSC_0368 DSC_0381

Elsker de fine bløde krøller, det skal jeg helt sikkert sætte sammen med en lækker brun tan til sommer. DSC_0370

Her er lidt billeder jeg tog til eventet og lagde på Instagram, så hvis du vil følge mig der hedder jeg frkvilstrup, det er altid sjovt at se hvad  dem ma følger lægger ud:)11111 braun

 

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit fra French Connection