Påskefrokost

Årets påskekager

Så ligger jeg i sofaen med benene oppe, efter er veloverstået påskefrokost. Jeg nåede det hele, og vi havde en skøn dag. Billeder fra frokosten kommer i morgen, når jeg får lagt dem ind på min pc. Her er et par billeder af mine påskekager. Nu vil jeg hygge mig med et par afsnit af RHOOC, og nyde lidt alene tid mens Kasper er til fodboldkamp.

20130326-194216.jpg

20130326-194232.jpg

3 kommentarer

 • lea

  Uhhh, den kage ser for lækker ud. Kommer der en opskrift?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • mette vilstrup

   Den kommer på i morgen:0) God påske

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • lea

   Hvor er du sød 🙂 Mange tak for det. Også god påske til dig.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påskefrokost