Fint nyt til børneværelset

Svar på spørgerunde #2

Så er der svar på et par spørgsmål mere, og hvis der stadig er noget I gerne vil vide, må i endelig smide en kommentar mere her, der kommer nok mindst et svar indlæg mere.

Hej Mette. Tak for en positiv blog, der ofte minder mig om at nyde alt det, man har :)  Jeg har tænkt på, hvor og hvad I leder efter af bolig/hus? :)

Hvor er det dejligt, at jeg kan bidrage til det:)

Vi leder på Østerbro og i Gentofte kommune.

Hej Mette. Så prøver jeg lige at stille mine spørgsmål igen. Hvilket mærke er jeres barnevogn? Og hvad arbejder du egentlig med?

DSC_0263

Den hedder Bogaboo, det er en kombi vogn, det vil sige at han brugte den som barnevogn de første 6 måneder, og nu har vi lavet den til klapvogn, så han kan se ud. Den er duper god, og man kan vende den hvis han skal se ud mod vejen, eller solen står på. Det med jobbet, står i mit første svar:)

Jeg synes det kunne være sjovt med et “livet før og efter baby” indlæg.
Der er jo sikkert lidt kontraster :)

Det var en super god ide, jeg skriver det på min liste over indlæg til fremtiden:)

Jeg er meget i tvivl om hvor jeg har set dig før? Altså uden det kommer til at lyde forkert, men hvordan er du blevet kendt? Har tænkt meget over det og er altså sikker på jeg har set dig andre steder end her på bloggen, men aner ikke hvor :)

Søren 023

Hi hi:) Jeg ved ikke om man kan kalde mig kendt, men det var da et kæmpe kompliment:)

Jeg har altid været en “social butterfly”, og været med til mange fester, og været venner med et par kendte, så måske har du set mig i Se og hør, eller til en af festerne. Derudover jeg har jeg lavet lidt reklamer, så du kan også have set mig på en bus, eller på en hjemmeside. Håber det ringer en klokke:)

Hej Mette.

Tak for en inspirerende blog :)

Synes det kunne være rigtig spændende at høre om hvordan du holdte dig i så flot form da du var gravid – Hvilke type motion dyrkede du og hvordan så dine kostvaner ud?

Tak :)

DSC_0401

Jeg ved ikke om jeg var i flot form, tog 20 kg på og følte mig som en flodhest til sidst, men tak for de søde ord:)

Jeg havde hørt at det skulle være godt med yoga til fødslen, så det prøvede jeg at dyrke hjemme i stuen, eller i haven 5 gange om ugen. Det var virkelig skønt, og det gav et skønt forhold til kroppen og maven. Efter jeg havde trænet, kunne jeg altid mærke ham ekstra meget, og det var virkelig dejligt. Jeg må også indrømme at det var godt givet ud, til fødslen, jeg havde super godt styr på min vejrtrækning, og min krop. Så det kan jeg klart anbefale:)

Mht mine kostvaner, så gav jeg den gas under graviditeten, jeg havde kvalme, og så kunne jeg ikke tænke på at være sund. Efter at have brugt mange år på at tænke på kost, diæt og mad, havde jeg brug for et frirum. Det var dejligt at give slip, og nyde graviditeten, og alle de slemme kilo er jo heldigvis kommet af igen:)

Hej Mette.
Jeg vil bare sige, at din blog er så god! Jeg er ny ang det med at følge din blog og følger den nu dagligt :-) .
Men ligesom De andre, kunne også tænke mig, at høre om dit arbejde, livet før Konrad og sådan :) . Hav en rigtig god dag :)

Kasper, Konrad og Mammi

Du kan læse lidt om mit job og uddannelse i svar 1, men mit liv før Konrad var et helt andet. Det bliver bare noget andet, når man får børn, men jeg ville ikke bytte det for noget. Før i tiden, var jeg meget i byen og sammen med veninder, vi brugte meget tid på at hygge, drikke hvidvin og rejse. Jeg har også set det meste af verden med Kasper, og jeg er så glad for vi har nået at opleve så meget inden vi fik et barn. Vi har så mange oplevelser som par, og har nået at nyde hinanden inden vi blev forældre. Jeg tror virkelig det kræver meget af et forhold at sætte det på standby som man gør når der kommer en lille til. Selvom vi er gode til at huske hinanden på de små ting, så er der bare ikke den samme tid til kærligheden. Vi er rigtig gode til at lave noget sammen, og vi kysser og holder om hinanden hver dag. Det er så dejligt, og jeg er kun blevet mere forelsket efter jeg har set min kæreste være far til vores lille dreng.

Kære Mette

Er fast læser på din blog og nyder at følge med, samt få ny inspiration. Du skriver ofte om oplevelser med din mor (eller Mutti, som du kalder hende på bloggen). Du har også nævnt din far nogen gange, men kom til at tænke på, om du mon havde nogen søskende? Hvis ja, hvordan er dit forhold til hende/ham/dem?

Jeg er selv utrolig heldig, at have en fantastisk dejlig og omsorgsfuld storsøster, som jeg er tæt knyttet til.

Ønsker dig alt det bedste :-)

DSC_0432

Jeg min Mutti er hele min verden, jeg ved slet ikke hvad jeg ville gøre uden hende. Vi taler sammen hver dag, og hun er en kæmpe støtte med Konrad og Cookie. Jeg er opvokset alene med min mor, og hun har altid sat mig først, så jeg er hende så taknemmelig. Hun er en kæmpe inspiration, og jeg håber sådan at Konrad vil elske mig lige så højt, som jeg elsker mig mor. Min far er gift igen og bruger meget tid på at rejse, de har en lejlighed i Prag, og er hver år 3 måneder i Spanien. Når han er hjemme, bruger vi meget tid, på at tage i IKEA, lave projekter sammen og spise gode frokoster. Jeg syntes Konrad ligner min far meget, og det er lidt sjovt, for alle siger også jeg ligner min far.

Hvor er det dejligt du har en søster at dele livet med. Det har jeg desværre ikke, men håber da at jeg en dag, kan give Konrad en bror eller søster, livet er bare lidt sjovere, med en og dele det med:)

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fint nyt til børneværelset