Konrads nye værelse

Spørgerunde

Kære jer skønne læsere,

DSC_0080

Undskyld jeg har været så dårlig til at få svaret på jeres mails og kommentarer på det sidste. Jeg har haft så travlt med Konrads værelse, og så har den lille pølse også været syg. Derfor tænkte jeg at jeg ville lade jeg spørge, om lige hvad I har lyst til her, og så laver jeg et indlæg hvor jeg svarer på alle jeres spørgsmål. Blandt alle jeres spørgsmål, trækker jeg lod, og sender en af jer en lækker goodiebag med nogle af mine yndlings produkter. Så spørg bare løs….

Mange hilsner

Mette

22 kommentarer

 • Louise

  Kære Mette.
  Nu har du jo gennemført et imponerende vægttab. Jeg er selv i gang med at tabe mig, men har i den forbindelse et spørgsmål.
  Hvad gjorde du ved din hud, for at den blev stram og fin efter du havde tabt dig? Jeg synes at huden er lidt løs (har tabt ca. 8 kilo). Brugte du en speciel creme, spiste noget specielt, eller var du bare så heldig at det ikke skete for dig? Du må endelig sige fra, hvis spørgsmålet er for personligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise D.

  Først tak for en altid positiv og inspirerede blog, jeg følger med dagligt 🙂
  Har I planlagt nogen ferie til sommer, og gør I nogle overvejelser om destination, feriens længde mm nu lille Konrad skal med?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  Jeg følger dig også fast 🙂 det er så hyggeligt på din blog. Hvis man kan sige det. Haha!
  Jeg kunne godt tænke mig at høre mere om dig. Hvad arbejder du med? Udannelse? Hvordan mødte Kasper og dig hinanden?

  Og hvor er Konrad lækker!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej Mette. Tak for en positiv blog, der ofte minder mig om at nyde alt det, man har 🙂 Jeg har tænkt på, hvor og hvad I leder efter af bolig/hus? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej Mette. Så prøver jeg lige at stille mine spørgsmål igen. Hvilket mærke er jeres barnevogn? Og hvad arbejder du egentlig med?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg synes det kunne være sjovt med et “livet før og efter baby” indlæg.
  Der er jo sikkert lidt kontraster 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hvad arbejder du med?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nete

  Jeg er meget i tvivl om hvor jeg har set dig før? Altså uden det kommer til at lyde forkert, men hvordan er du blevet kendt? Har tænkt meget over det og er altså sikker på jeg har set dig andre steder end her på bloggen, men aner ikke hvor 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Hej Mette.

  Tak for en inspirerende blog 🙂

  Synes det kunne være rigtig spændende at høre om hvordan du holdte dig i så flot form da du var gravid – Hvilke type motion dyrkede du og hvordan så dine kostvaner ud?

  Tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Hej Mette.
  Jeg vil bare sige, at din blog er så god! Jeg er ny ang det med at følge din blog og følger den nu dagligt :-).
  Men ligesom De andre, kunne også tænke mig, at høre om dit arbejde, livet før Konrad og sådan :). Hav en rigtig god dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Cecilie

  Kære Mette

  Er fast læser på din blog og nyder at følge med, samt få ny inspiration.
  Du skriver ofte om oplevelser med din mor (eller Mutti, som du kalder hende på bloggen). Du har også nævnt din far nogen gange, men kom til at tænke på, om du mon havde nogen søskende?
  Hvis ja, hvordan er dit forhold til hende/ham/dem?

  Jeg er selv utrolig heldig, at have en fantastisk dejlig og omsorgsfuld storsøster, som jeg er tæt knyttet til.

  Ønsker dig alt det bedste 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Mette,
  Jeg nyder virkelig din positivitet, hvordan er du blevet så positiv og hvordan bliver du ved med det når hverdagens travlhed rammer en?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina Hejlesen

  Kære Mette

  Jeg finder stor inspiration i at læse din blog både med hensyn til dit livssyn og livsstil, da jeg også selv finder selv værdi i at nyde min baby, leve sundt, pleje mit forhold tll kæresten og hygge med veninder, Jeg har selv en lille Konrad fra december 2012 (hvilket også er grunden til, at jeg faldt over din blog), og hvad der begyndte med et sjovt navnesammentræf, er sidenhen blevet til fast læsning 🙂

  Nu har du jo været i mor-rollen lidt længere tid end mig, så mit spørgsmål til dig er, hvad dine bedste råd til nybagte mødre er – både stort som småt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Kristensen

  Hej Mette:-)
  Først, så er det helt forståeligt du ikke lige får svaret altid-man har nok at se til med syge børn og i det hele taget jo:-)
  Jeg vandt ikke tandpastaen, men har fået købt det nu og sikke en forskel fra alt andet- håber det hjælper på de skrøbelige tænder!
  Nå, men jeg vil gerne spørge om vi må se nogle billeder af børneværelset til inspiration og om du vil fortælle lidt om dine ynglings ting til den forestående sæson – både til mor og i dit tilfælde til din søn?:-)
  Kram Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Mette.

  Tak for en inspirerende og positiv blog.

  Mit spørgsmål drejer sig om din træning. Hvordan får du kombineret træning og det at være mor?

  Jeg har selv lige startet min egen trænings/løbeblog, og håber du vil kigge forbi en dag.

  http://www.fitnrun.bloggersdelight.dk

  Mvh Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej Mette,

  Jeg kan ikke lade være at tænke lidt i i-baner. Interessant, indholdsrig og inspirerende må være et par af de få ord der dækker din fine blog. Du har og ikke mindst, leverer det hele og det er så fedt at få lov at være en del af det du bidrager med. Du fremstår hjertevarm, åben og positiv, samtidigt med, at du er en interessant kvinde, en god mor og “fri” og på ligefod med alle os andre. Jeg nyder i hvert fald at læse med her på bloggen.

  Mit spørgsmål er så – Hvad nyder DU her på bloggen? Hvornår sidder du tilbage med den “Yes, lige præcis, det er lige akkurat DERFOR, at jeg vælger at blogge som jeg gør”-følelse og bliver oprigtigt glad indeni? Da jeg mener, at du giver dine læsere meget er det da klart, at det falder ens tanker ind om vi også giver dig det retur du fortjener 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • God ide med en spørgerunde:) Det har jeg selv tænkt på at lave på min blog. Hmm, nu er jeg jo forholdsvis ny følger her på din blog, så måske har du allerede skrevet om det.

  Men jeg kunne tænke mig at høre lidt om, hvad du laver, når du ikke er på barsel?! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Hej Mette..

  Min kæreste og jeg har nu i næsten et år forsøgt at blive gravide, men det er ikke så lige til. Jeg skal nu undersøges for PCO, jeg har perioder hvor jeg synes det er rigtig hårdt.

  Mit spørgsmål til dig er; Blev du gravid med det samme? Hvis nej, hvordan holdt du gejsten oppe?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg knuselsker din blog! Det jeg gerne vil spørge dig om, er – ligesom alle andre – hvad du arbejder med?
  Og så kunne jeg godt tænke mig at vide noget om hvilke ting i dit liv, du ser frem til/håber på? Vil du have flere børn, giftes osv.

  Og 1000 gange for din skønne blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Hej Mette
  Hvad arbejder du med? Render rundt med en idé i hovedet om at du er enten journalist eller i hvert fald har et sådan lidt business-agigt job.
  Og så kunne jeg faktisk godt tænke mig at vide om din historie/baggrund ser ud? dvs. hvilken slags opvækst/barndom du har haft 🙂
  Stor ros til din blog – elsker dine livsnyderinlæg 😉 Vill du ikke skrive lidt mere om cremer og produkter til at forkæle sig selv med?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Et spørgsmål mere.. Hvilke dåbsgaver blev du mest glad for?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna L

  Hej Mette!

  Som flere andre har jeg her under din barsel undret mig over, hvad du laver til daglig – altså hvad dit job går ud på?
  Og så tænkte jeg på, om Konrad skal have søskende på et tidspunkt og om I i så fald har gjort jer overvejelser omkring hvornår og hvor mange? 🙂

  Vh Nanna

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konrads nye værelse