Svar på spørgerunde #2

Jeg må dele dette…

Hold da op… Der er en ny verden der har åbnet sig for mig og selvfølgelig må jeg dele det med jer.

Søren 3261

Jo det er dejligt at få et barn, det er skønt og fantastisk men OMG det er hårdt at være mor!! Ikke at sove i 7 måneder, “droppe” kæreste tiden, give op på træningen, make- up, veninderne, festerne og alt det andet… Men jeg elsker det alligevel, og de sidste 3 dage har jeg elsket det endnu mere. KONRAD SOVER ENDELIG!!!!! Hurrraaaaa han har sovet så godt, været så glad, grint, puttet og været den dejligste dreng i hele verden…

 

Den anden dag gik jeg hjem fra en veninde i Hellerup, med en mæt og glad baby. På vejen hjem ramte solen mit blege ansigt, og jeg måtte kigge ned, der midt i sneen så jeg smukke vintergækker der tittede frem. Jeg måtte tage en dyb vejrtrækning… Var det, ja minsandten om det ikke var, foråret er kommet… Det er det bedste øjeblik jeg længe har haft. En lykke ramte mig, og jeg mærkede for første gang i lang tid OVERSKUD… Wow hvor har jeg savnet dig…

GLÆDELIGT FORÅR SKØNNE LÆSER, lad os nyde det sammen, med hinanden og ikke mindst alene…

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svar på spørgerunde #2