Jeg må dele dette...

Ipad til baby?

Konrad elsker at sidde med vores telefoner, og et par gange hvor han ikke har ville sove til mere end kl 05, har vi taget ham ind i sengen og ladet ham se Teletubbies. Det giver lige en halv times ro, og jeg tror snart han er klar til at sidde med en IPad, men ville lige høre om der er nogle af jer der har gode råd til hvornår, hvad de små skal se, og hvilken IPad der er bedst? Vi har ikke en, så må ud og købe en til vores lille familie.

Der er jo mange forskellige tablets, og et par af dem jeg har kigget på er:

HTC ONE, kan ses her

og naturligvis, iPad 4

Kender I andre der kan anbefales?

 

13 kommentarer

  • Lone

    Nej – det er simpelthen alt for tidligt….
    Jeg bliver helt trist ved tanken. Hans hjerne vil slet ikke udvikle sig som den skal, hvis han får sådan en.
    Tal med din sundhedsplejerske – hun vil kunne fortælle meget mere om det.
    Ipad er tidligst fra 3 års alderen. Før det er det forældrenes behov.
    Sorry.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • S

      Jeg har ikke selv børn, så jeg bør nok ikke udtale mig om den slags.
      Alligevel er min holdnig også, at det er enormt tidligt! Hvis du spørg mig synes jeg også at det er tidligt at en 3årig sidder med sådan en..
      Det er selvfølgelig fuldstændig op til en selv, men der findes sikkert en masse andre løsninger end lige at købe en ipad til sit lille barn.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Louise

      Slap af. Er man presset nok på søvnen, vil man ty til hvad som helst – også iPad! Bare det virker. Og ja, vores 13-måneder gamle dreng er da også vild med den (og Iphone – basically – alt med YouTube på), men han virker ikke mindre kvik af den grund og er i øvrigt også glad for bøger, musik, byggeklodser, bamser og tumlelege. Og ja, vi skriver 2013, og selv om det sikkert er politisk og pædagogisk ukorrekt, så er jeg faktisk pissestolt af, at knægten ved, at det er Safari-ikonet han skal trykke på, for at komme frem til YouTube + han kan swipe mellem programmerne. Så altså – helt smadret er hans hjerne vel ikke. Så længe iPad/smartphone/Ramasjang/DisneyChannel ikke bliver en permanent babysitter, men man er opmærksom på, at det kun skal være nogle minutter ad gangen max et par gange om dagen – herregud. Mon ikke det går?!

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • S

      Louise, jeg forstår ikke din måde du skriver din kommentar på. Min holdning kan- og er vel lige så rigtig som din, selvom jeg synes det er for tidligt. Vi har alle vores holdninger og det skal vi have lov til 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Louise

      Bevares. Jeg siger heller ikke, at du ikke må have din holdning…? Jeg fortæller bare om MIN erfaring. Og tilføjer så i øvrigt lige her: Principper er rigtig fine at have – jeg må bare indse, at de fleste af dem er røget til fordel for overlevelse med et barn 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Vibeke

      Hvor er dit videnskabelige bevis for at hans hjerne ikke udvikler sig som den skal hvis man bruger en ipad?

      Men Mette du skal da have sådan et cover http://www.putthekettleon.com.au/girls/iguy-ipad-cover til den.

      Køb minimum en ipad 3 – en 2’er har for dårlig skærm til at man selv gider kigge på det. 16 GB skulle være rigeligt 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Iben

    Hej Mette.
    Vi har Ipad, som vores børn mere eller mindre har overtaget. Den yngste på 2,5 år bruger den, som om han ikke har lavet andet. Det er vist bare en 3ér vi har. Jeg fik den for et år siden, og de har brugt den siden.. I starten så de mest film på den og nu spiller de på den. Nogle vil mene det er tidligt, andre at det er et fantastisk stykke værktøj. De lærer også noget ved at bruge den, hvis man spørger mig:o) mange skole og børnehaver har dem allerede til børnene. kh Iben

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristina

    Kender babyer (og mødre) der har haft glæde af det allerede fra 4 mdr. Baby Einstein skulle være et hit 🙂 Jeg kan personligt godt lide størrelsen på de nye iPads, men tror det er lidt en smagssag, og de små er nok ligeglade med billedkvaliteten 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jannie

    Hej Mette.
    Velkommen…. Havde du spurgt mig for 2 år siden, ville jeg have nægtet at min nu 2 årige søn skulle have sin egen Ipad…… Men vi skriver 2013 og hverdagen er bare en anden. Hans Christian fyldte 2 år i November, og han er fuldstændig dus med sin Ipad. Kan selv gå på you tube, ringer op til familien via skype ( vi bor i USA). Der findes mange rigtig gode apps til små børn. Alle her i familien har deres egen Ipad, vi har de almindelige, og ikke den nye mini. Vi er helt og holdent til Apple, men det er jo en smagssag!!!!
    Og Ipad’en er god hvis lige man skal have lidt ordnet, akrivering i bilen, underholdning mens mor er til læge, tandlæge mm!!!
    Ha’ en vidunderlig dag!!!!
    USA hilsen fra Jannie

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joy

    Jeg synes også det er for tidligt. Emnet blev taget op i God morgen Danmark(for et par uger siden), hvor det blev anbefalet at Ipads er til børn over 3 år. Der er selvfølgelig forskelligt hvor meget man lader sit barn sidde med Ipad’en men for meget medie (fjernsyn, Ipad, spil) kan påvirke børns evne til at koncentrere sig.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Vi har bare en alm iPad, og det er et hit. Indtil videre primært YouTube med alle mulige Disney-sange – især Hakuna Matata fra Løvernes Konge og de forskellige fra Junglebogen. Så sidder vi der og skråler med, og barnet jubler og smiler og rokker frem og tilbage i dans. Pingu – den der pingvin i modellervoks – er også populær herhjemme + introen til Postmand Per… Så jeg siger bare: Go for it!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristinna

    Jeg synes det er en fantastisk ide. Min datter er 19 måneder og hun elsker vores ipads. Jeg har hentet nogle rigtig sjove spil fra fisher price bl.a. som hun benytter sig meget af. Jeg synes det er underligt at sundhedsplejersken bliver nævnt, jeg har netop talt med min for en måned siden og eftersom min datter er lidt bagud sprogligt anbefalede hun netop at vi evt brugte vores ipad som et redskab i den forbindelse.

    Forstår ikke det hysteri. Skolerne køber ipads ind som aldrig før, og den dag vores små poder skal starte i skole forventes der sikkert at de har kendskab indenfor it/teknik, og så er det da bare fedt hvis de kan begå sig i den verden som jo også bliver vores fremtid… 🙂

    Synes forresten du skal købe sådan et cover som der også er anbefalet af en anden læser. Jeg har en ipad 4 og den er jeg meget glad for, min mand har en ipad 3 og den er også ganske fin..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sanne

    Kan anbefale MyTelly iPad cover fra FunWithFelix:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg må dele dette...