Baltazar champagne bar

Har fundet verdens bedste tandpasta!

Ja det lyder fjollet, ikk, men det er det ikke. På grund af bloggen, får jeg tit lov til at prøve en masse produkter, nogle bedre end andre, og jeg nævner kun dem, som jeg kan stå inde for. Der er ikke noget værre og mere utroværdigt end at nævne noget som man ikke selv kan lide. Nå men tilbage til overskriften, for 2 uger siden kom et bud med en pose Oral-B tandpastaer til mig, jeg tænkte at det var da meget lækkert, og på pakken stod der. “Du vil aldrig se på tandpasta på samme måde igen…” Hold da op, det var store ord. Så prøves det skulle den. Der var to slags i, en “All- Around protection” og en der hed “Emalje”. Jeg gav den gas og børstede først med Emalje og der efter All- Around, (man behøver bare at bruge den ene) der var som om jeg gav tænderne en gang skrub, som man kender det fra en facescrub. Da jeg var færdig og havde skyllet munden i koldt vand, ja så var jeg ved at falde bagover. Jeg var så frisk i munden, og mine tænder havde det som efter en tur hos tandlægen. Hvis du ikke har prøvet den endnu, så kan det altså virkelig anbefales, og jeg må nok indrømme at det lille slogan på pakken ikke tager fejl, jeg tror aldrig jeg kan gå tilbage til en “normal” tandpasta. Jeg kan bedst lide den All- Around, som smager helt vildt friskt, og Kasper kan bedst lide den anden som ikke smager så voldsomt, for en ting er sikkert, det er en myntebombe der springer i munden…

Men men men det er jo ikke kun mig der skal være heldig at få gratis tandpasta, jeg skal da dele mine fordele med jer, så i løbet af ugen kan du se hvordan du kan vinde ET HELT års forbrug af de skønne tandpastaer. Hvis du ikke allerede har gjort det, må du meget gerne like mine facebook side🙂 Så kommer der snart mere info.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Baltazar champagne bar