Vejen til et godt vægttab #2

Vejen til et godt vægttab #3

Forkæl dig selv…

Når man er igang med at tabe sig kan det nemt blive en meget sur periode, især hvis man skal tabe sig mange kilo. Derfor sørgede jeg for at der hele tiden var noget at se frem til. Jeg sagde til mig selv at når jeg havde tabt 3 kilo, måtte jeg få ordnet negle, 5 kilo så måtte jeg købe nogle lækre krops produktet, 10 kilo fik jeg ordnet mit hår og sat extensions i osv osv. Så den dag jeg havde tabt mig alle de kilo, stod jeg (syntes jeg selv) lækker og som en helt ny pige. Jeg syntes ikke man skal købe tøj undervejs, for noget der sidder stramt, den ene dag er to numre for store næste måned. Så vent med tøjet til man har nået målet. Jeg kan tydeligt huske hvad jeg havde på, på min første bytur, efter jeg havde tabt mig, men det er en helt anden historie.

Så råd nummer 3 gør noget ud at tiden på kur, og forkæl dig selv undervejs.

Håber mine råd har kunne bruges, ellers er I altid velkomne til at skrive til mig:)

3 kommentarer

 • Iben

  Kan du ikke prøve at komme med et eksempel på en dags kost på vægtvogterne? Synes det er svært og finde ud af hvor meget man skal spise på en dag. Løbet ca 10-15 km 3-4 gange om ugen og oplevet tit lækkersulten melde sig. Hvad kan man gøre i sådan tilfælde? Tak for en fantastisk blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • mette vilstrup

   Hold da op det er flot. Jeg kommer med en opskrift i morgen på nogle sukkerfrie muslibarer som jeg elsker at spise, de tager sulten, og er sunde (selvom det er brød)
   Jeg vil prøve at lave et indlæg om det i fremtiden, eller søg på Dukan diet/ diæt her på bloggen, der har jeg lavet indlæg om hvad jeg spiser på en dag:)
   Tak for de søde ord, rigtig god aften til dig:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Det var da alligevel et rigtig godt råd! Man tænker tit at det er tøjet, der er “gevinsten”, men ja sgu da, alt det andet er jo ligeså vigtigt! Og god forkælelse! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vejen til et godt vægttab #2