Kåret til "Månedens mor"

Vejen til et godt vægttab #2

Jeg syntes det er super vigtigt at man gør noget ud af det man spiser især i den periode man er på kur. Jeg går helt kold hvis jeg skal se på et tørt stykke kylling med 3 gulerødder til. Samtidlig mener jeg også det er vigtigt at anrette det pænt hver dag. Så har man noget at se frem til, selv i en sur og hård periode.

Derfor er mit andet tip SPIS KVALITET. Giv den gas med krydderurter, ingefær, chili eller hvad man nu er til. Så kan man få det meste til at smage lækkert. Jeg syntes man skal spise mad af høj kvalitet. Der er ingen grund til at spise et gammelt kedeligt stykke rugbrød, hvis du nu kun må spise et stykke som på Vægtkonsulenterne, så syntes jeg man skal vælge en lækker skive fra en god bager, med den masse kærner. Hvis man kun må få et par stykker frugt, så vælg nogle lækre bær, et par stykker frisk ananas eller noget andet lækkert. Nyd de ting du spiser, så kuren og måltiderne ikke bliver en sur pligt og noget der skal overståes, men noget man glæder sig til.

På vægtkonsulenterne må man ikke spise sukker, så for mig gik der sport i at lave desserter uden sukker. Man kan finde flere her på bloggen eller se alle mine sukkerfrie opskrifter her. Jeg syntes at en lakrids dessert med hindbær ar et hit, den laves bare ved at blande græsk yoghurt med lakridspulver (gerne Johan Bulov sød lakrids) og så lidt “sød”. Kom desserten i et smukt glas og pynt med hindbær. Det bliver altså super godt, og kur venligt:) Eller græsk yoghurt med blåbær og vanillie og sød. Lækkert lækkert:)

1 kommentar

  • Yum, det ser virkelig lækkert ud! 🙂 Og sikke et godt råd! Når nu der i forvejen fokuseres så meget på hvad man spiser når man er på kur, så kan man lige så godt gøre noget lækkert og smukt ud af det 🙂 Ingen grund til at straffe sig selv – man gør det tvært imod fordi man vil sig selv det bedste 🙂

    -Tine
    http://fitspiration.bloggersdelight.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kåret til "Månedens mor"